Wat was jouw gevoel in je eerste auto?

Nederland ontdekken in je eerste auto!

shutterstock_396155353

Je woont vast al een tijdje in Nederland. Toch is de kans groot dat je veel mooie plekjes in ons kikkerlandje nog niet hebt gezien. Nu je dat felbegeerde rijbewijs op zak hebt, kun je eindelijk eens écht op avontuur gaan in eigen land. Je hoeft niet meer in en om je eigen woonplaats rond te tuffen in je lesauto en je bent niet langer afhankelijk van het OV of – de auto van – familie of vrienden om ergens te komen. Je moet natuurlijk nog wel even een auto scoren, maar daarna kun je de ultieme vrijheid proeven en genieten van al het moois dat Nederland je te bieden heeft! Marktplaats heeft alvast wat mooie spots voor je op een rijtje gezet.

Tuurlijk, je zult nu geneigd zijn allerlei grote steden op te zoeken waar je altijd al heen wilde en die nu snel te bereiken zijn met je nieuwe auto. Even flink gas geven en je bent in Groningen, Maastricht, Tilburg, Amsterdam… maar er is meer, véél meer te ontdekken.

Marktplaats heeft verschillende bloggers gevraagd om hun favoriete ‘hidden gems’ te delen. Zoals sprookjesachtige kastelen, prachtig glooiende duinen, een natuurgebied met een Gotham-achtig monumentaal gebouw, schilderachtige gehuchtjes waar je je in het buitenland waant, en gezellige vissersdorpjes en havenstadjes.

Stuk voor stuk prachtige plekken; en het is eigenlijk nog maar het tipje van de ijsberg. Rijd er op cruise-snelheid naartoe of omheen, parkeer je auto (vaak gemakkelijk en voor weinig geld) en ga te voet verder om alle schoonheid en sfeer op je in te laten werken. Met je auto ben je vrij om alles te ontdekken wat er is in Nederland. En dat is heel veel!

Laat je inspireren en klik hier voor een paar van de mooiste verborgen plekjes in Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s