Volkswagen Touran 2016 nu standaard nóg completer en scherper geprijsd

We schreven het al eerder bij Nieuweautokopen.nl: SUV’s zijn hotter dan hot. Die populariteit is met name voelbaar bij de compacte MPV’s, de minibusjes. Vast ook bij de Touran, al doet Volkswagen een dappere poging om de midi MPV extra aantrekkelijk te maken. En dat is gelukt met meer uitrusting en een aangepaste prijs.
Nieuwe Volkswagen Touran 2016 modellen

Van alle uitvoeringen is de standaarduitrusting verder uitgebreid met aantrekkelijke features. Daarbij zijn de vanafprijzen van de Trendline en Connected Series verder verlaagd.

De Touran Trendline krijgt niet alleen een rijkere standaarduitrusting, maar heeft ook een 800 euro lagere vanafprijs. Voortaan standaard zijn een multifunctioneel stuur, mistlampen vóór en het radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’. Het totale voordeel op de Trendline loopt hiermee op tot maar liefst 1.614 euro. Er is al een Touran Trendline vanaf 28.690 euro.

De Touran Comfortline is nu, zonder meerprijs, ook voorzien van led achterlichten, een USB-aansluiting, Bluetooth, het radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’ en parkeersensoren voor en achter. Deze features vertegenwoordigen een productwaarde van 1.328 euro.

De Touran Highline is weliswaar iets in prijs gestegen – 460 euro – maar vergoedt dat ruimschoots met extra’s als een elektrisch bedienbare achterklep met sensorgestuurde opening (Easy Open), Keyless Access, een USB-aansluiting, Bluetooth en parkeersensoren voor en achter.

Ook de riant uitgeruste Touran Connected Series is nog aantrekkelijker geworden. Ondanks de standaardisering van led achterlichten en een achteruitrijcamera (Rear View), is de vanafprijs met zo’n 550 euro gedaald, resulterend in een extra klantvoordeel van bijna 1.100 euro. Er is al een Touran Connected Series vanaf 32.050 euro.

Gaat het voldoende zijn om de compacte SUV’s te verslaan? U leest het op Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s