BMW maakt prijs BMW M760Li xDrive 2016 bekend.

De M760Li xDrive is niet een auto die in grote aantallen bij  Nieuweautokopen.nl zal worden besteld. Wij verwachten dat het merendeel van de kopers liever in de showroom van de dealer een handtekening onder een koopcontract zet, dan via de mail. Toch geven we deze absolute topmobiel uit het bovenste deel van de markt een podium bij Nieuweautokopen.nl/BMW. Wij willen namelijk laten weten dat u ook voor dit soort limousines bij ons aan het juiste adres bent.

Nieuwe BMW 2016 modellen

BMW’s dikste 7 heet M760Li xDrive, gaat € 242.000 kosten en is leverbaar in twee uitvoeringen. Wie de ‘BMW M performance’-styling te uitgesproken vindt, kan opteren voor de ‘V12 Excellence’-uitvoering. Deze combineert sportieve dynamiek met elegante, luxueuze styling. Beide varianten hebben dezelfde vanafprijs en zijn medio september te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/BMW.

Voor de aandrijving zorgt een 6,6-liter V12 M Performance TwinPower Turbo benzinemotor met 441 kW/600 pk bij 5.500 tpm en 800 Nm koppel bij 1.500 tpm. De 760 sprint er mee van 0 naar 100 km/u in 3,9 seconden en zijn topsnelheid is begrensd op 250 km/u. Kiest u voor het M Driver’s Package dan loopt het model door tot maar liefst 305 km/u. Ook die snelheid is overigens begrensd, waarmee wij bij Nieuweautokopen.nl/BMW voorzichtig concluderen dat de machtige machine nog harder loopt.

Het onderstel is even indrukwekkend als de motor. De M760Li xDrive beschikt over exclusieve lichtmetalen 20-inch M-wielen in dubbelspaaks 760M-design in mat Cerium Grey metallic, voor in de maat 8,5 J x 20, achter in een massieve 10 J x 20. De high performance banden komen in de maat 245/40 R20 voor en 275/35 R20 achter.
Het geheel wordt ondersteund door een Standaard Executive Drive Pro veersysteem dat een superieure mix van dynamiek en comfort levert, versterkt door actieve rolstabilisatie. Diverse rijstanden benadrukken de specifieke aspecten van het karakter van de auto. Het is maar dat u het weet.

Er is meer smakelijks aan boord: standaard is BMW’d Integral Active Steering waarmee de wendbaarheid en de actieve veiligheid worden verhoogd. Intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving – met nadruk op de achterwielen – biedt onder alle omstandigheden de kenmerkende M Performance dynamiek en prestaties.

De M760 Li Xdrive onderscheidt zich van zijn minder potente en dus minder kostbare familieleden door de exclusieve afwerking in de kleur Cerium Grey voor de omlijsting van de grille, de strips op de voorbumper en de deurgrepen, de spiegelkappen, het M-logo, de V12-badge op de C-stijlen, de Air Breathers, de sierstrip op de portieren, de strip van de handgreep van de kofferdeksel, het xDrive-logo en de typeaanduiding. Zo kan de geoefende autospotter straks feilloos het verschil tussen de diverse uitvoeringen blootleggen.

Hij kan dan op nog meer zakken letten wat standaard zijn een M aerodynamica pakket, M sportuitlaat met variabele kleppen en gegalvaniseerd dubbel uitlaateindstuk in Cerium Grey, M Sport remsysteem met blauw metallic remklauwen en een M badge. Duizelt het u inmiddels? Nieuweautokopen.nl/BMW legt u feilloos de verschillen tussen de diverse uitvoeringen uit. En weet u inmiddels welke versie u wilt bestellen, dan helpen we ook daarmee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s