Nieuwe look voor Suzuki S-Cross 2016

Nieuweautokopen.nl/Suzuki schreef onlangs al over de nieuwe Baleno, nu is er al weer nieuws van het Japanse merk, ook al is het minder groot dan Suzuki ons wil doen geloven. De veelzijdige crossover is voorzien van een volledig nieuwe voorzijde waarbij de grille, motorkap en koplampen grondig zijn vernieuwd. Verder rust Suzuki de S-Cross voortaan uit met nieuwe efficiënte Boosterjet-turbobenzinemotoren.

Nieuwe Suzuki S-Cross 2016 modellen

De grote pluspunten van de Suzuki S-Cross blijven behouden. Bijvoorbeeld het ruime interieur en de grote bagageruimte van 430 liter. Ook het hoge veiligheidsniveau, met standaard zeven airbags en vijf Euro NCAP-sterren, is ongewijzigd gebleven.

Boosterjet: sterk en zuinig
Suzuki levert de nieuwe S-Cross met de keuze uit twee sterke en zuinige turbobenzinemotoren, namelijk de 1.0 Boosterjet en 1.4 Boosterjet met respectievelijk 82 kW (112 pk) en 103 kW (140 pk). Het trekgewicht bedraagt 1.200 kg.

De moderne motoren inclusief het lage lediggewicht vanaf 1.065 kg dragen bij aan dynamische rijeigenschappen en een gunstig verbruik.

De nieuwe Suzuki S-Cross staat vanaf begin september bij de Suzuki-dealer. De prijzen beginnen bij € 20.999,-. Bestellen kan bij Nieuweautokopen.nl/Suzuki. En mocht u willen leasen, dan kan dat ook via Nieuweautokopen.nl/Suzuki.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s