BMW M5 “Competition Edition” 2016 is de ultieme versie van BMW’s high-performance zaken sedan.

De BMW M5 “Competition Edition” markeert opnieuw een hoogtepunt in de BMW M5 reeks en behoort met zijn 441 kW (600 pk) vermogen en 700 Nm koppel tot de krachtigste BMW’s ooit. BMW heeft het in zijn persbericht ook over de verbruikscijfers, maar wij geloven bij Nieuweautokopen.nl/BMW dat veel kopers daar belangstelling voor zullen hebben. Mocht dat wel zo zijn, surft u gerust naar onze website.

Nieuwe BMW M5 2016 modellen

Goed, een speciale versie van de BMW M5 dus, een uitloopmodel, want nog voor het einde van dit jaar duikt de nieuwe 5-serie op, zo hebben we bij  Nieuweautokopen.nl/BMW vernomen. De M5-uitvoering van de nieuwe reeks laat ongetwijfeld nog even op zich wachten omdat het merk eerst met de meer toegankelijke modellen op de markt komt.

De BMW M5 “Competition Edition” is standaard voorzien van de BMW M DCT transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic. Deze versie accelereert in slechts 3,9 seconden van 0 naar 100 km/u.

De “Competition Edition” kenmerkt zich door het standaard aanwezige Competition Package en een uitgebreide reeks functionele opties. Exclusief is hij ook dankzij de gelimiteerde oplage van tweehonderd exemplaren. Vanwege de goede band van Nieuweautokopen.nl/BMW met de merkdealers moet het wel heel raar lopen als wij niet zo’n fraaie M5 voor u te pakken kunnen krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s