Upgrade Business pakketten voor Seat Leon 2016 Connected: Aantrekkelijker wordt het niet!

U kunt nog even van extra voordeel profiteren bij Nieuweautokopen.nl/Seat. Tot 1 september aanstaande voorziet SEAT alle Leon Connected-uitvoeringen namelijk gratis van het Upgrade Business-pakket ter waarde van € 3.290 euro. Wat betekent dat de SEAT Leon niet eerder zo connected, compleet en bereikbaar was.

Nieuwe Seat Leon 2016 modellen

Aantrekkelijker wordt het echt niet. Althans dat zeggen ze bij SEAT. Wij denken dat we als Nieuweautokopen.nl/Seat de Leon-modellen nog wel wat aantrekkelijker kunnen maken. Hoe we dat doen vertellen we u graag als u een gratis een offerte bij ons aanvraagt.

Wie in augustus een nieuwe SEAT Leon Connected – 3-deurs SC, 5-deurs of ST – aanschaft, kan zijn geluk niet op. Tijdelijk levert SEAT alle Leon Connected-uitvoeringen namelijk gratis met het aantrekkelijke Upgrade Business-pakket ter waarde van € 3.290 euro. Daarmee wordt de toch al rijk uitgeruste Leon Connected aangevuld met Full LED koplampen met LED dagrijverlichting en LED achterlichten, een achteruitrijcamera inclusief parkeersensoren voor en achter, én digitale radio (DAB+).

Optimaal connected
Daarmee wordt deze Leon Connected voor zowel privé- als zakelijke rijders een niet te missen aanbod, want alle Connected-uitvoeringen krijgen standaard ook al het Media Systeem Navi met 6,5 inch touchscreen, 8 speakers, Bluetooth telefoon- en audiostreaming en tal van aansluitmogelijkheden voor externe mobiele apparaten en mediadragers. Andere kenmerkende features van de Connected-versies zijn een regen- en lichtsensor, een automatisch dimmende binnenspiegel en getinte ramen achter. MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto connectiviteit maken de Leon Connected ook echt helemaal verbonden.

Upgrade Business Plus
Naast het gratis Upgrade Business Plus-pakket biedt SEAT het nog uitgebreidere Upgrade Business Plus-pakket tot eind augustus ook extra gunstig aan. De meerprijs voor dit pakket bedraagt voor alle uitvoeringen nu slechts € 600 euro. Daarvoor levert SEAT bovenop het Upgrade Business-pakket het Media Systeem Navi Plus met hoge resolutie en 3D navigatie en het Upgrade Sound-pakket met subwoofer en extra centerspeaker evenals een alarmsysteem.

Nieuweautokopen.nl/Seat vertelt u graag meer over de modellen en regelt desgewenst een proefrit met de Leon bij een dealer bij u in de buurt. Nieuweautokopen.nl/Seat doet namelijk gewoon net als u zaken met de officiële merkdealer. Waarom dan bij de website bestelen en niet rechtstreeks? Wel, Nieuweautokopen.nl/Seat voert voor u de onderhandelingen op weg naar de beste deal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s