Verkoop Audi A5 Coupé 2016 van start

Misschien wel een van de mooiste coupes op de markt: de nieuwe Audi A5, in elk geval een tijdloze schoonheid, vinden wij bij Nieuweautokopen.nl/Audi.  En de nieuwe generatie Audi A5 Coupé oogstte bij de presentatie aan de internationale pers eerder dit jaar al veel lof met zijn design, het compleet nieuw ontwikkelde onderstel, de krachtige motoren en innovatieve infotainmenttechniek. Nu is de verkoop van start gegaan via onder meer Nieuweautokopen.nl/Audi en introduceert Audi direct een begeerlijke Launch Edition met extra klantenvoordeel.

Nieuwe Audi A5 Coupe modellen 2016

De nieuwe Audi A5 Coupé heeft een gespierd, sportief en tegelijkertijd elegant design. De aerodynamische eigenschappen en uitgekiende techniek van de krachtige motoren en transmissies staan garant voor prima prestaties en gunstige verbruikscijfers. De dynamiek wordt nog verder geoptimaliseerd door compleet nieuw ontwikkelde ondersteltechniek.

Innovatief
Daarnaast maakt de Audi A5 Coupé indruk met zijn innovatieve infotainmentfeatures en geavanceerde rijassistentiesystemen, waaronder het assistentiepakket Tour, het assistentiepakket Parking en Audi active lane assist. De nieuwe coupé is nu te bestellen. Met name zakelijke rijders zullen hun auto nog dit jaar willen rijden om bijvoorbeeld voor de diesel ultra-uitvoeringen nog te profiteren van het huidige 21 procent bijtellingstarief. Voor een volledig overzicht van alle uitvoeringen, inclusief bijtellingspercentages, kunt u terecht bij Nieuweautokopen.nl/Audi.

Motoren en transmissies
De nieuwe A5 Coupé is in eerste instantie leverbaar met een keuze uit twee bijzonder sterke benzine- en twee even krachtige dieselmotoren, naar keuze in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of de 7-traps S tronic automaat met dubbele koppeling. De prijslijst van de Audi A5 Coupé start bij respectievelijk € 43.990mvoor de 2.0 TFSI in 140 kW/190 pk uitvoering en € 48.910 voor de 2.0 TDI 140 pk/190 pk versie. Wie de lat nog hoger legt kan bijvoorbeeld ook kiezen voor de 2.0 TFSI quattro en de 3.0 TDI quattro.

Audi S5 later dit jaar
Later dit jaar komen nog enkele andere motor- en transmissiecombinaties beschikbaar, waaronder de Audi S5 3.0 TFSI quattro als topmodel, en bijvoorbeeld de 1.4 TFSI met 110 kW/150 pk.

Lancering met Launch Edition
Bij de verkoopstart van de Audi A5 Coupé is er ook een speciale, gelimiteerd beschikbare 2.0 TFSI 140 kW/190 pk S tronic Launch Edition, met een eigen design en rijke uitrusting.

De Launch Edition beschikt onder andere over de complete Sport- en Pro Line S pakketten, 19 inch lichtmetalen velgen, Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus en Audi connect diensten, Audi sound systeem en het lichtpakket. Met zijn prijs vanaf € 53.990  profiteren kopers bovendien van een voordeel van bijna 4.000 euro. De Audi A5 Coupé Launch Edition zal exclusief blijven, want de oplage is gelimiteerd.

Bestellen van de nieuwe Audi A5 Coupe kan per direct bij onder meer Nieuweautokopen.nl/Audi. De website doet alleen zaken met de Nederlandse Audi-dealers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s