Ford onthult productieklare Kuga Vignale 2016

Ford heeft de productieversie van de nieuwe luxueuze Ford Kuga Vignale onthuld. Met dit model, dat later dit jaar in Europa op de markt komt, wil het bedrijf de product- en klantervaring van Ford Vignale uitbreiden. Voor wie Vignale niet kan plaatsen, zie het als het lux label van Ford. Goed nieuws, dat is gewoon leverbaar via Nieuweautokopen.nl/Ford omdat de producten erg dicht bij die van Ford liggen. 

Ford Kuga Vignale 2016

De Ford Kuga Vignale behoort samen met de Ford S-MAX Vignale MPV en de grote Ford Edge Vignale SUV tot de drie nieuwe Ford Vignale-modellen die dit jaar worden geïntroduceerd, na de Ford Mondeo Vignale in 2015. De Ford Mondeo en S-MAX Vignale zijn al bestelbaar, de Edge Vignale is dat tegen het einde van 2016.

De uitgebreide Ford Vignale-modelreeks kan worden besteld in FordStores in heel Europa. In FordStores zijn speciale Vignale Lounges ingericht waar de klant een persoonlijke aankoopervaring kan beleven, ondersteund door een Vignale-relatiemanager. Op dit moment heeft Ford 300 FordStores waarvan er tien in Nederland zijn gevestigd. Het bedrijf verwacht begin volgend jaar de vijfhonderdste vestiging te openen. Geen zin om een FordStore met Vignale op te sporen? Neem dan contact op met Nieuweautokopen.nl en dan gaan wij voor u op zoek. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan.

Ford Kuga Vignale
De nieuwe Ford Kuga Vignale is gebaseerd op de Ford Kuga SUV die voor het eerst is gepresenteerd op het Mobile World Congress 2016 in Barcelona.

De unieke Vignale parelmoer Milano Grigio exterieurkleur wordt gecomplementeerd door een donkerglanzende afwerking voor de beschermingsplaten voor en achter en op de afwerking van de portieren en de kofferbak. Aan de voorkant van de auto bevindt zich de kenmerkende zeshoekige Vignale-grille.

De exclusieve uitstraling van het Ford Kuga Vignale-interieur wordt verder versterkt door gewatteerd zeshoekig Windsor-leer met opvallende stiksels in tuxedostijl op de stoelen en aan de binnenkant van de portieren, uitgevoerd in de kenmerkende kleur Cashmere. Ook het dashboard is met dit luxe leer uitgevoerd.

Elke Kuga Vignale wordt door ambachtslieden met de hand afgewerkt in het speciale Vignale Centre van de Ford-fabriek in Valencia. Gekwalificeerde professionals gebruiken de nieuwste laser- en cameratechnologie om elk aspect van een Vignale, van de carrosserie en de uitlijning van het plaatwerk tot de lakafwerking, tot in detail te controleren. Hetzelfde gaat eigenlijk op als u besluit een nieuwe Ford te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Ford. Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd door professionals die u een advies op maat zullen geven, waarna de bestelling met de grootst mogelijke zorg wordt afgehandeld. Meer dan een goede service van een website, Nieuweautokopen.nl doet het.

Experts besteden meer dan twee uur aan het zorgvuldig met de hand polijsten van het lakwerk om de perfecte hoogglans afwerking te creëren. Tevens controleren ze elk minuscuul detail en het stiksel van de lasergesneden stukken leer die in het interieur zijn verwerkt.

Motor
De Ford Kuga Vignale is leverbaar met de volgende krachtige en zuinige aandrijvingen: 150 pk 1.5-liter EcoBoost-benzinemotor met handgeschakelde zesversnellingsbak of een 182 pk 1.5-liter EcoBoost-benzinemotor met zestraps automatische transmissie en Intelligent All Wheel Drive.

Met het Intelligent All Wheel Drive-systeem van Ford wordt naadloos koppel op alle vier de wielen overgebracht voor een optimale grip op de weg, in het bijzonder bij gladheid. De koppelafgifte kan tot 50/50 worden verdeeld over de voor- en achterwielen in nog geen 20 milliseconden, twintig keer sneller dan een oogwenk.

Geavanceerde technologieën
Alle Ford Vignale-modellen zijn standaard uitgerust met het communicatie- en entertainmentsysteem SYNC 3 dat hogere prestaties biedt. Nieuw aan dit systeem is een 8″ touchscreen waarop knijpen en swipen mogelijk is. Met één druk op de knop en de gesproken opdracht ‘Ik wil koffie’, ‘Ik moet tanken’ en ‘Ik wil parkeren’ vindt de bestuurder de dichtstbijzijnde cafés, benzinestations en parkeerterreinen. Maar ook stations, luchthavens en hotels kunnen op deze manier worden gevonden. Vervolgens wordt de bestuurder door het systeem naar de geselecteerde bestemming genavigeerd.

In de Ford Vignale-modellen is ook de passagierservaring opgewaardeerd in de vorm van een topkwaliteit audiosysteem en interieurverlichting voor en achter.

Zowel de Ford S-MAX Vignale als de Ford Edge Vignale is uitgerust met Front Wide-View Camera, technologie waarmee om een hoek kan worden gekeken. Dit vermindert de stress en kan aanrijdingen voorkomen. De Adaptive Cruise Control-technologie gebruikt een naar voren gerichte radar, waarmee de bestuurder in staat wordt gesteld om op een vastgestelde afstand ten opzichte van de voorligger te blijven rijden.

Overige geavanceerde technologie die wordt aangeboden op de Ford S-MAX Vignale, de Ford Edge Vignale en de Ford Mondeo Vignale omvat Ford Active Noise Control, waarbij drie strategisch in het interieur geplaatste microfoons het motorgeluid in het interieur monitoren en er via het geluidssysteem tegengestelde geluidsgolven worden verzonden om het algehele motorgeluid en de sfeer in het interieur te verbeteren.

Prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt via Nieuweautokopen.nl/Ford.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s