Mazda CX-5 nu ook beschikbaar als GT-M Line

Met de herintroductie van de populaire GT-M Line op de Mazda2 en Mazda3 begin maart dit jaar kwam Mazda terug met aantrekkelijke en sportief getinte versies van de bestaande line-up. Per direct is het best verkochte Mazda-model in Nederland, de CX-5, nu ook in deze uitvoering te bestellen. De GT-M Line is gebaseerd op het middelste uitrustingsniveau, de TS of TS+ en zit net onder de topversies, de GT-M, maar beschikt standaard over een aantal interessante opties van deze meest luxe uitvoering. De verwachtingen bij Nieuweautokopen.nl/Mazda zijn hooggespannen met de komst van deze nieuwe versie, de CX-5 is al ongekend populair, de belangstelling zal nog groter worden, want aantrekkelijk is de CX-5 GT-M Line.

Mazda CX-5 Gt-M line 2016

De Mazda CX-5 GT-M Line is gebaseerd op de TS+ uitvoering en biedt met een meerprijs van slechts € 500,- een breed pakket aan extra’s. De TS+ is standaard voorzien van onder meer cruise control, climate control, DAB+ radio, full LED (dagrij)verlichting, BSM en AFLS. De GT-M Line biedt daar bovenop nog eens de volgende extra uitrusting: 19 inch lichtmetalen velgen met Gun Metallic afwerking, net als bij de GT-M, zwart lederen interieur, elektrisch verstelbare voorstoelen, bestuurdersstoel incl. lendensteun en geheugenfunctie, Bose® premium-audiosysteem met 9 speakers, achteruitrijcamera, Smart Keyless Entry en een geïntegreerd navigatiesysteem.

Nieuweautokopen.nl/Mazda is onder de indruk van de lijst met smakelijkheden. Wat de , GT-M Line nog aantrekkelijker maakt is het klantvoordeel, dat bedraagt maar liefst € 5.985,- en dat is behoorlijk. Nieuweautokopen.nl/Mazda helpt u graag met het samenstellen van uw nieuwe Mazda CX-5. Liever een ander model? Dan kunt u natuurlijk ook op de website terecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s