Ford introduceert sportieve nieuwe ST-Line op Fiesta, Focus en Mondeo 2016

Renault heeft R.S., Fiat heeft Abarth en Ford heeft ST. En Nieuweautokopen.nl? Die heeft ze allemaal. Voor u, online en altijd tegen gunstige condities en rechtsreeks van de dealer. Ford dus. Het merk introduceert ST-Line, geïnspireerd op Ford Performance-auto’s, met uitgesproken styling, sportieve rijdynamiek

Nieuwe Ford modellen 2016 kopen

De Mondeo ST-Line is de nieuwste telg in de onlangs onthulde ST-Line modelreeks, waarin een sportieve styling centraal staat die is geïnspireerd op Ford Performance-modellen. De ST-Line modellen zijn leverbaar met verschillende krachtige en zuinige EcoBoost-benzine- en TDCi-dieselmotoren van 100 tot 203 pk.

Met sportieve designelementen voor zowel de carrosserie als het interieur, geïnspireerd op de geprezen Fiesta ST en Focus ST Performance-modellen, zijn de nieuwe ST-Line modellen ontworpen voor klanten die de sportieve uitstraling van de ST-modellen wensen, maar die niet het volledige prestatievermogen van ST-motoren en het chassis met sporttechnologieën hoeven te benutten.

Sportieve styling en krachtige motoren
De Fiesta ST-Line is leverbaar in een driedeurs- en een vijfdeursuitvoering en geldt als sportieve nieuwe toevoeging aan de bestverkochte compacte auto in Europa. De Fiesta ST Line is verkrijgbaar met de krachtige en meerdere malen bekroonde 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor met 100 of 125 pk. De Fiesta ST-Line is voorzien van sportophanging en carrosseriestyling; unieke ontwerpen voor lichtmetalen velgen, sportstoelen, sportstuurwiel en lichtmetalen pedalen in het interieur.

De Focus ST-Line vijfdeurs- en Wagon-modellen versterken de aantrekkingskracht van de populaire gezinsauto nog meer. De Focus ST-Line voegt naast de 1.0 EcoBoost benzinemotor met 125 pk, ook de 1.5 EcoBoost met 150 pk toe aan het ST-Line keuzepallet.

De nieuwe Mondeo ST-Line is beschikbaar in zowel vier- als vijfdeurs uitvoering en als Wagon. De Mondeo ST-Line is beschikbaar met 160 of 203 pk sterke EcoBoost benzinemotor. Daarnaast is er een 2.0 TDCi dieselmotor met 150pk leverbaar. De Mondeo ST-Line biedt een verbeterde rijdynamiek door de 10mm lagere sportophanging.

Stijlelementen
De Ford ST-Line-modellen zijn te herkennen aan onder andere ST-stijlelementen als een trapezevormige voorgrille met honingraatdesign, mistlampen met donkere afwerkingen, en een lip onder aan de voorspoiler bij de Fiesta ST-Line en een bumperinlegstrook bij de Focus ST-Line. Een diffuser aan de achterkant is er bij alle modellen en een grote dakspoiler achter bij de Fiesta ST-Line. Bij de Mondeo is een dakspoiler standaard op de Wagon en optioneel voor de vijfdeurs uitvoering

Qua schoeisel klopt het ook: Unieke 16″ lichtmetalen velgen bij de Fiesta ST-Line en 17″ lichtmetalen velgen bij de Focus ST-Line, beide in Rock Metallic Grey. Bij de Mondeo ST-Line is er keuze uit nieuwe 18″ lichtmetalen velgen met licht afgewerkt oppervlak of 19″ lichtmetalen velgen in Rock Metallic Grey. Sportstoelen met rode stiksels en een stuurwiel van geperforeerd leer in ST-stijl met grijze stiksels en een pookknop in ST-stijl, een donkere geweven dakhemel, en instaplijsten voor de ST-Line ronden het geheel af.

De Fiesta ST-Line kan per direct worden besteld en kost € 18.995,-. De prijzen voor de Focus en Mondeo ST-Line modellen volgen binnenkort op Nieuweautokopen.nl/Ford.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s