Mazda versterkt zakelijke line-up CX-3 2016

Leaset u niet, maar wilt u slechts een nieuwe auto kopen, dan is onderstaand bericht misschien iets minder relevant voor u. Wat is het geval? Mazda heeft met het oog op de veranderende bijtellingsregels in 2017 de zakelijke lijn van de populaire CX-3 versterkt met een nieuwe uitvoering, die standaard voorzien is van veel extra uitrusting. Althans dat viel te lezen in een persbericht dat op het bureau plofte bij Nieuweautokopen.nl/Mazda. Meer spullen, voor hetzelfde geld. Da’s interessant als je leaset, maar ook als je koopt. Dus geen leaserijder, maar toch toe aan een nieuwe Mazda? Lees dan toch maar door.

Mazda CX-3 Lease

Vanaf deze maand is de Mazda CX-3 SKYLEASE GT leverbaar in combinatie met de SKYACTIV-G 120 benzinemotor voor een scherpe vanafprijs van € 26.190,-. Voor de aandrijving kan er gekozen worden tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zestraps automaat. Hoewel de naam anders doet vermoeden, kunt u ook bij Nieuweatokopen.nl/Mazda terecht voor een scherp leasevoorstel.

De Mazda CX-3 SKYLEASE GT beschikt standaard onder meer over 18 inch lichtmetalen velgen, Smart City Brake Support, Lane Departure Warning, licht- en regensensor, volledige LED-verlichting (koplampen, dagrijverlichting, mistlampen en achterlichten), privacy glass zijruiten achter en achteruit, parkeersensoren achter en achteruitrijcamera, MZD Connect met HMI Commander en 7-inch touch screen, geïntegreerd navigatiesysteem, climate control, cruise control, DAB+ (Digital Radio+) audiosysteem met 6 speakers, CD-speler, USB- en AUX-aansluiting, Active Driving Display (head-up display), interieurbekleding zwart Pasticheleder met rode accenten en grijze stoffen inzet, verwarmbare voorstoelen en Smart Keyless Entry.

Als enige optie kan er gekozen worden voor een off-white lederen interieur met rode bies en zwarte LUX SUEDE® inzet tegen een meerprijs van € 500,-. De nieuwe uitvoering is geheel in lijn met de andere reeds beschikbare SKYLEASE GT modellen, zoals die van de Mazda2, Mazda3, CX-5 en Mazda6. Het model is vanaf nu te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Mazda.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s