Nieuwe smart Brabus 2016 nu te bestellen

De eerste generaties van de smart verkocht Nieuweautokopen.nl/Smart voornamelijk als rijdende reclamezuil. Inmiddels is de compacte vierwieler ook buiten de stand een interessante auto geworden. Vooral de sportieve editie van BRABUS is een smakelijke versie geworden.

Nieuwe Smart Brabus 2016 2

Smart heeft het over het afronden van een trainingskamp, zo vet vinden wij de aanpassingen nu ook weer niet, dus houden wij bij Nieuweautokopen.nl/Smart ons gewoon aan de feiten: de nieuwe 80 kW/109 pk sterke smart BRABUS inclusief de vele technische en optische vernieuwingen voor het exterieur en interieur is vanaf heden te bestellen: als fortwo, fortwo cabrio en forfour.

Prijzen beginnen bij € 21.595 voor de fortwo coupé. De high-end uitrustingslijn BRABUS Xclusive (vanaf € 25.395) is als exclusieve optie voor de smart BRABUS beschikbaar. Deze uitrustingslijn voorziet onder meer in BRABUS sportstoelen in nappaleder geperforeerd/leder zwart met siernaden in grijs.

Met 80 kW/109 pk en 170 Nm levert de nieuwe smart BRABUS ruim 20 procent meer vermogen en een ruim 25 procent hoger maximumkoppel dan de sportiefste variant binnen de modelserie tot dusver. De krachtige turbomotor, het BRABUS Performance-sportonderstel met speciaal getuned ESP®, de sportieve stuurbekrachtiging en de sportief schakelende twinamic zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling en race-start functie zorgen samen voor een dynamische rijbeleving.

In visueel opzicht onderscheidt dit sportieve topmodel zich door de diffusorlook in matgrijs aan de achterzijde met uitlaatsierstuk in chroomlook en de BRABUS Monoblock IX lichtmetalen velgen, matgrijs en glansgedraaid. Een sportief interieur is eveneens standaard.

Alle smart BRABUS-modellen worden standaard geleverd met het LED & Sensor pakket en het Cool & Audio pakket en de automatische afstandswaarschuwing. Het Cool & Audio pakket bestaat uit het smart Audio-System met aux/usb-aansluiting, Bluetooth® met handsfreefunctie, audiostreaming voor muziekoverdracht en om verbinding te maken met de smart cross connect app, alsmede een automatische airconditioning. De smart BRABUS fortwo coupé en forfour worden af fabriek tevens geleverd met een panoramadak met zonwering.

Nieuwe smart Brabus 2016

smart BRABUS Xclusive: de nieuwe premium uitrusting
De smart BRABUS heeft een onmiskenbaar design voor het exterieur en interieur. De nieuwe high-end uitrustingslijn BRABUS Xclusive biedt nog meer sportieve elegantie in de stad, met onder meer BRABUS sportstoelen in nappaleder geperforeerd/leder zwart met speciale siernaden in grijs en een BRABUS dashboard in lederlook/stof.

Standaard voorziet de BRABUS Xclusive verder in het Cool & Media pakket, JBL Soundsystem, stoelverwarming voor de bestuurder en (voor)passagier en – in de smart forfour – readyspace stoelen achter met uitneembare cargobox. De bestuurdersstoel en stuurkolom zijn beide in hoogte verstelbaar. Belangstelling? Voor een passende offerte kunt u contact opnemen met Nieuweautokopen.nl/Smart. Dat contact is gratis en vrijblijvend. Dat spreekt voor zich.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s