Gelimiteerde Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition 2016

De in samenwerking met Circuit Park Zandvoort ontwikkelde Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition is onder meer uitgerust met extra koolstofvezel onderdelen en een geavanceerde GPS-gestuurde lap timer. De Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition komt in een gelimiteerde oplage van 20 exemplaren exclusief op de Nederlandse markt en kan worden besteld bij Nieuweautokopen.nl/Alfa. Mocht u zich afvragen waarom Alfa en het Zandvoortse circuit tot dit briljante actiemodel zijn gekomen, het Italiaanse automerk levert ook de pacecar aan het duinencircuit en dacht ongetwijfeld meer te kunnen halen uit de samenwerking.

Nieuwe Alfa Romeo 4C 2016 kopen

Met de introductie van de 4C Coupé en Spider bedient Alfa Romeo de liefhebber van de meest pure sportauto. De ultralichte koolstofvezel monocoque en aluminium chassis zorgen voor supercar prestaties.

Het op de Formule 1 geïnspireerde koolstofvezel wordt op de 4C CPZ Track Edition verder doorgevoerd op diverse interieurelementen als dak (alleen Coupé), spiegelkappen, roll-bar (alleen Spider) en inlegdelen in dashboard en middenconsole.

De Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition is verder uitgerust met racy features, zoals een met leder, alcantara èn rode stiksels bekleed sportstuurwiel en sportstoelen met lederen en microvezelstof bekleding. Rondom bij de 18-inch (voor) en 19-inch (achter) lichtmetalen ‘Titanio’ velgen zijn rode remklauwen gemonteerd. Aan de zijkant zorgt de optioneel te bestellen en stylish vormgegeven luchtinlaat voor extra koeling van de versnellingsbak wanneer langdurig het maximale vermogen wordt gevraagd tijdens races op het circuit.

De GPS-gestuurde lap timer noteert en onthoudt rondetijden, positie, afgelegde weg, gereden lijnen, snelheid en acceleratie. Ook herkent deze ‘s-werelds bekendste circuits en is in staat zowel splittijden als voorspellingen van rondetijden te tonen. De lap timer is direct gekoppeld aan de diagnosestekker van de auto en kan zodoende ook onder meer voertuigsnelheid, brandstofniveau en watertemperatuur uitlezen. Alle opgeslagen data is direct in de auto op te vragen, maar gegevens downloaden voor een deskundige analyse is ook mogelijk.

Om de uitvoering extra te benadrukken pronkt een in Alfa Romeo stijl uitgevoerde afbeelding van het CPZ circuit op de voorschermen. Daarnaast ontvangt de gelukkige eigenaar een officieel eigendomscertificaat ondertekend door Bernhard van Oranje, eigenaar van Circuit Park Zandvoort en door Cristiana Alicata, General Manager FCA Netherlands B.V..

Tot slot krijgt de koper een ‘Guida Sportiva’ rijvaardigheidscursus op Circuit Park Zandvoort aangeboden. De in samenwerking met Circuit Park Zandvoort ontwikkelde 4C CPZ Track Edition wordt in gelimiteerde oplage van 20 exemplaren exclusief in Nederland uitgebracht en is er vanaf € 77.450, de Spider vanaf € 88.350. Misschien zien we het niet helemaal juist, maar we verwachten bij Nieuweautokopen.nl/Alfa niet dat het storm zal lopen voor het gelimiteerde model. Daarvoor vinden wij het pakket net iets te dun. Mocht u desondanks belangstelling hebben voor de gelimiteerde 4C, Nieuweautokopen.nl/Alfa doet vrijblijvend zijn stinkende best om er een voor u te pakken te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s