Toyota Yaris Orange Sport 2016: Gelimiteerde oplage

Toyota doet van harte mee met het creëren van modellen die slechts beperkt leverbaar zijn. Het merk introduceert nu een gelimiteerde uitvoering van de Yaris: de stoere en extra rijk uitgeruste Yaris Orange Sport. De prijzen zijn scherp en beginnen bij 18.940 euro voor de 1.3 VVT-i met handgeschakelde transmissie. De Yaris Orange Sport is ook verkrijgbaar als zuinige Yaris 1.5 Hybrid met comfortabele automaat. Hoe beperkt de oplage is, meldt Toyota niet aan Nieuweautokopen.nl/Toyota, maar ga er vanuit dat de website zo’n Orange Sport voor u op de kop kan tikken. 

Nieuwe Toyota Yaris 2016 kopen

De gelimiteerde Toyota Yaris Orange Sport is direct herkenbaar aan de opvallende lakkleur Orange Twist Metallic en zwartkleurige buitenspiegelkappen en C-stijlen. Toyota baseert de Yaris Orange Sport op de standaard al rijk uitgeruste Yaris Aspiration, maar voorziet het model nog van enkele aantrekkelijke extra’s zoals mistlampen vóór, privacy glass achter, een dakspoiler en een grille met honingraatstructuur.

Alleen als vijfdeurs uitvoering
De Yaris Orange Sport heeft verder nog Climate Control, Touch2 with Go navigatie, elektrisch bedienbare ramen achter, zwarte stoelbekleding, zwarte hemelbekleding, piano black accenten en vloermatten met een oranje rand. De Yaris Orange Sport is alleen leverbaar als vijfdeurs uitvoering. De versie met 1.3 VVT-i motor heeft 15-inch lichtmetalen Selena-wielen. De 1.5 Hybrid beschikt over 16-inch lichtmetalen wielen.

21 procent bijtelling
De prijs van de Toyota Yaris 1.3 VVT-i Orange Sport begint bij 18.940 euro. De Yaris 1.5 Hybrid Orange Sport met automaat is leverbaar vanaf 20.985 euro. Leaserijders die nog dit jaar een Yaris Hybrid Orange Sport gaan rijden, profiteren nog 5 jaar lang van 21 procent bijtelling. Meer weten over nieuwe Toyota’s en hun bijtellingspercentages? Kijk dan op Nieuweautokopen.nl/Toyota.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s