EcoSport Titanium S-Edition 2016: eenmalige serie met extra stoer uiterlijk en veel comfort

Nieuweautokopen.nl/Ford merk het in de aanvragen, de grote fabrikanten beamen het: De markt van compacte, praktische SUV’s is het snelst groeiende segment in Europa. Ford heeft daarvoor twee ijzersterke troeven in handen: de EcoSport en de Kuga. Om de aanschaf van een EcoSport nog aantrekkelijker te maken, brengt Ford met de Titanium S-Edition nu een gelimiteerde serie uit van dit model. Deze eenmalige serie onderscheidt zich door een extra-sportieve uitstraling en het hoge comfortniveau met veel luxe extra’s. Ondanks de beperkte oplage, kan Nieuweautokopen.nl/Ford zo’n auto voor u vinden.

Nieuwe Ford Ecosport 2016 kopen

EcoSport Titanium S-Edition
De EcoSport is onlangs verder verbeterd en verfijnd. De stoere, compacte SUV rijdt door aanpassingen aan het onderstel nog fijner en de verbeterde materialen in het interieur zorgen voor een luxere uitstraling. Ook is de EcoSport door extra isolatie stiller geworden, waardoor het comfort nog verder is verbeterd. Uiteraard zijn de SUV eigenschappen als de prettige hoge zit en de stoere uitstraling, die zorgen voor het ‘King of the Road’ gevoel, behouden gebleven. De nieuwe Titanium S-Edition is gebaseerd op de Titanium-uitvoering met daaraan toegevoegd het Sport Pack voor de opvallende looks, alsmede het Winter Pack, het Navigation Pack en het Technology Pack voor de uitgebreide luxe voorzieningen.

Nieuweautokopen.nl/Ford heeft vastgesteld dat het Sport Pack bestaat uit onder meer 17 inch zwarte lichtmetalen velgen, dak en buitenspiegels in contrasterend zwart, Sony audio & DAB+, privacy glass en een sportieve wielophanging, aldus Ford. Verder beschikt dit topmodel van de EcoSport-serie over een navigatiesysteem, parkeersensoren, verwarmbare voorstoelen, spiegels en voorruit, cruise control, parkeersensoren achter, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en stoelen gedeeltelijk in leer uitgevoerd.

Daarmee heeft de Titanium S-Edition de meest complete uitrusting, qua looks én luxe. Dit EcoSport-model is bovendien leverbaar in de speciale kleuren Diamond White, Kinetic Blue en Bright Yellow.

Ook onder de motorkap van de EcoSport Titanium S-Edition schuit iets bijzonders. Hier huist namelijk de 1.0 EcoBoost-motor die dit jaar voor de vijfde keer bekroond werd tot ‘International Engine of the Year’. De moderne krachtbron levert met zijn 92 kW (125 pk) pittige prestaties terwijl het brandstofverbruik (5,4 liter per 100 km) gunstig is. Uiteraard voldoet deze motor aan de strenge Euro 6-emissienormen.

De Titanium S-Edition heeft een klantvoordeel van € 855, wat betekent dat hij leverbaar is vanaf € 24.480. De aanschaf wordt bovendien nog aantrekkelijker dankzij de inruilpremie van € 1.000.

Het top-off-the-line model in de EcoSport-reeks is met onmiddellijke ingang leverbaar en te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Ford.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s