Nieuwe Infiniti QX30 gearriveerd in de Infiniti Centers 2016

De nieuwe Infiniti QX30 die voor het eerst te zien was tijdens de Motorshow van Genève aan het begin van 2016 is gearriveerd in de showrooms van de Infiniti Centers in Amsterdam en Rotterdam. Een model dat zeker de moeite van het bekijken en rijden waard is. Geen Infiniti Center in de buurt – en dat kunnen we ons best voorstellen als u in Groningen of Maastricht woont- weet dan dat u de QX30 ook geheel online kunt bekijken en bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Infiniti.

Nieuwe Infiniti QX30 2016 kopen

De auto is ontworpen voor klanten die een cross-over zoeken die zich zowel in de stad als op de buitenwegen op zijn plek voelt. De auto heeft een krachtige en robuuste maar ook elegante uitstraling en is voorzien van een aantal nieuwe intuïtieve technologieën die zowel veiligheid, comfort als gemak bieden. Mocht u net als Nieuweautokopen.nl/Infiniti nieuwsgierig zijn en het merk niet goed kunnen plaatsen: Infiniti is het luxemerk van Nissan, zeer populair in Amerika en deelt in geval van deQX30 zijn techniek voor een deel met Mercedes.

De volledig nieuwe Infiniti QX30 is bij de introductie leverbaar met een 170pk 2.2d dieselmotor die gekoppeld is aan een 7-traps automaat met dubbele koppeling. Standaard is iedere QX30 voorzien van het Infiniti Intelligent All-wheel Drive system. De QX30 2.2d is leverbaar als reeds zeer complete Premium versie vanaf Eur. 50.700. Het topmodel, de Premium Tech, is leverbaar voor Eur. 55.420. Voor meer informatie surft u naar Nieuweautokopen.nl/Infiniti.

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s