Nieuwe krachtige ŠKODA Octavia 2016 met 21% bijtelling

 

Ruim, efficiënt, betrouwbaar en betaalbaar, dat zijn de typeringen die Nieuweautokopen.nl/Skoda geeft aan de nieuwe ŠKODA Octavia en Octavia Combi. De Octavia heeft nu een nieuwe motor die krachtig en zuinig is. Afhankelijk van de carrosserievariant, de transmissie en de uitvoering varieert het gemiddelde verbruik van deze 1.0 TSI turbo benzinemotor van 4,1 tot 4,7 liter op 100 kilometer. Dit vertaalt zich automatisch in gunstige cijfers voor de CO2-uitstoot, waardoor deze Octavia bij zakelijke inzet in de 21%-bijtellingscategorie valt. De introductie van de nieuwe benzinekrachtbron voor de Octavia krijgt een extra comfortabel tintje dankzij een speciaal aanbod op de zeventraps DSG-transmissie, die tijdelijk wordt aangeboden voor slechts € 990. De Octavia 1.0 TSI is er al vanaf € 22.590. Scherpe tarieven dus die Nieuweautokopen.nl/Skoda ook zeker kan aanbieden.

Nieuwe Skoda Octavia Combi 2016 kopenDe krachtige, nieuwe benzinemotor in de Octavia combineert directe brandstofinspuiting met turbotechnologie, wat resulteert in een vermogen van 85 kW/115 pk. Het maximale koppel van 200 Nm is beschikbaar tussen 2.000-3.500 tpm. Op de weg vertaalt zich dat in een topsnelheid van 202 km/u en een sprint van 0-100 km/u in 9,9 seconden (Octavia Hatchback met handgeschakelde zesversnellingsbak). Dat neemt niet weg dat de efficiency vooral tot uiting komt in de verbruik- en emissiecijfers. Het gemiddelde verbruik van de Octavia Hatchback 1.0 TSI met zeventraps DSG, die momenteel extra gunstig is in de aanschaf, bedraagt bijvoorbeeld slechts 4,1 l/100, terwijl de gemiddelde CO2-emissies variëren van 104 tot 109 g/km. Ongeacht de carrosserie- en transmissiekeuze vallen ze daarmee in de gunstige 21%-categorie van de fiscale bijtelling.

Extra efficiënt: DSG-introductieaanbieding
Om de introductie van de Octavia met de nieuwe turbo benzinemotor een extra efficiënt én comfortabel tintje te geven, levert ŠKODA de zeventraps DSG-transmissie tijdelijk voor slechts € 990. Dat betekent een klantvoordeel van ruim € 1.000. Mede hierdoor is de Octavia 1.0 TSI Ambition Business met deze automaat met dubbele koppeling al te rijden voor een bijtelling vanaf € 167,-per maand. Bij Nieuweautokopen.nl/Skoda kiezen veel ŠKODA-kopers voor het merk vanwege de gunstige prijsstelling in combinatie met de ruimte en bouwkwaliteit. Nu wordt daar dus ook nog eens een extra zuinige en sterke motor aan toegevoegd.

Vanaf € 22.590
De nieuwe Octavia 1.0 TSI wordt geleverd in combinatie met het Ambition Business-uitrustingsniveau. Dat betekent dat een navigatiesysteem met kleurenscherm, automatische airconditioning met twee klimaatzones, lichtmetalen velgen en parkeersensoren standaard zijn. De prijzen starten bij € 22.590 voor de Octavia 1.0 TSI Ambition Business Hatchback. De meerprijs voor de Combi-uitvoering bedraagt € 900. Voor een volledig overzicht van uitvoeringen, opties en prijzen kunt u terecht op Nieuweautokopen.nl/Skoda.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s