Mazda3 2016 nu ook met SKYACTIV-D 105

Mazda breidt het motorengamma van de Mazda3 uit met de 1,5 liter SKYACTIV-D met 105 pk. Eerder al werd de 1.5 SKYACTIV-G met 100 pk toegevoegd, waarmee het best verkochte model van Mazda aller tijden nu een keuze biedt uit vijf verschillende motoren, drie benzine- en twee dieselmotoren. Het hele gamma is te vinden op Nieuweautokopen.nl/Mazda.

Nieuwe Mazda 3 2016 kopen

De 1.5 SKYACTIV-D 105 is al leverbaar op de Mazda2 en CX-3. De Mazda3 met deze schone dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak heeft een verbruik van slechts 3,8 l/100 km en een gecombineerde CO2-emissie van 99 g/km CO2, waarmee het model in de 21 % bijtellingscategorie valt.

De motor beschikt over een zeer lage compressieverhouding van 14,8:1 en een speciale turbo met variabele turbinegeometrie. Ook is de krachtbron voorzien van een Natural Sound Smoother, die voor aanzienlijk minder geluid en vibratie zorgt. En dat maakt de motor zuinig en schoon. Hoe schoon, is te vinden op Nieuweautokopen.nl/Mazda, waar de prestaties kunnen worden bekeken en vergeleken.

Door het expressieve ‘Kodo – Ziel van beweging’-design te combineren met de hoogstaande SKYACTIV-technologie zijn de Mazda3 Hatchback en Sedan een aantrekkelijke propositie in het zeer competitieve Europese C-segment. Door tal van wijzigingen en de toevoeging van de nieuwe motor is de modelreeks nu nog beter gepositioneerd dan voorheen. Voor een gratis en vrijblijvende offerte kunt u terecht op Nieuweautokopen.nl/Mazda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s