Nieuwe Abarth 124 Spider 2016 vanaf € 45.495

Abarth heeft een nóg sportievere visie op Fiats nieuwe 124 Spider. Achterwielaandrijving, perfecte gewichtsverdeling, laag gewicht en mechanisch sperdifferentieel in combinatie met de 170 pk sterke 1.4 MultiAir turbomotor, garanderen puur rijplezier. Nieuweautokopen.nl/Abarth kijkt nu al uit naar oktober, dan start de levering van de nieuwe roadster. Prijzen beginnen bij € 45.495,-.

Nieuwe Abarth 124 Spider 2016 kopen

Abarth kan bogen op een rijke sportieve heritage en introduceert dit jaar de nieuwe 124 spider. De Abarth 124 spider is een eerbetoon aan de legendarische roadster waarmee Fiat in de jaren zeventig zijn eerste Europese rallykampioenschap in de wacht sleepte. De achterwielaandrijving, het lage gewicht (1.060 kg), de perfecte gewichtsverdeling (50:50), het mechanisch gelimiteerde sperdifferentieel én de 170 pk sterke 1.4 MultiAir-turbobenzinemotor garanderen puur rijplezier, zoals dat hoort bij Abarth. Gezien het potentieel van de 124 spider is de auto voorzien van een uitgebreide veiligheidsuitrusting die onder andere bestaat uit ABS, EBD en ESC. Het laatste systeem garandeert een stabiele wegligging, vooral bij wisselende gripcondities in bochten door bijvoorbeeld bevriezing, sneeuw of steenslag. ERM grijpt in om een onverhoopte koprol te voorkomen.

De standaarduitrusting omvat 17-inch lichtmetalen wielen, sportbumpers vóór en achter, Brembo remmen met aluminium remklauwen vóór, extra dikke stabilisatoren, Bilstein-schokdempers, Halogeen-koplampen, LED-achterlichten en een speciaal ontworpen Record Monza-sportuitlaat die staat garant voor het herkenbare Abarth geluid. Verder ook standaard aanwezig: verwarmbare alcantara sportstoelen, aluminium pedalen, korte versnellingspook, airconditioning, cruise control en racy startknop.

Mocht je soms iets anders willen horen dan alleen de soundtrack van de motor: optioneel is onder andere het Bose audiosysteem verkrijgbaar met negen speakers. De historische meest verantwoorde optie en meest voordelig optie ooit? Motorkap en kofferklep kunnen zonder meerprijs in matzwart worden geleverd.  Nieuweautokopen.nl/Abarth kent de mogelijkheden om de 124 spider te personaliseren en helpt u graag om uw ideale spider samen te stellen.

Er is keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak en een automatische DCT-transmissie. Het unieke karakter van de Abarth 124 spider blijkt ook uit het feit dat elk exemplaar wordt voorzien van een metalen plaatje met het productienummer. De Abarth 124 spider staat eind oktober bij de Nederlandse dealer vanaf € 45.495. De versie met automatische transmissie voorzien van dubbele koppeling is er vanaf
€ 47.495.

De Nederlandse Abarth-importeur heeft 11 Abarth-dealers aangesteld die de 124 spider gaan leveren. Geen Abarth-dealer in de buurt of geen zin om op zoek te gaan naar een verkooppunt? Weet dan dat u bij Nieuweautokopen.nl/Abarth een aanvraag voor de auto geheel online kunt doen. Wel zo makkelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s