De Volkswagen Beetle Dune 2016 komt naar Nederland

Wie aan Volkswagen denkt, denkt waarschijnlijk vooral aan de modellen waarmee ons wegennet is overspoeld: Golf, Polo en Passat. Niets mis mee natuurlijk, want meer dan prima karretjes, maar onderscheidend zijn ze niet echt. Voor de liefhebber die een anders-dan-anders-VW zoekt heeft het Duitse merk goed nieuws: de Volkswagen Beetle Dune komt eraan. En hij komt zelfs naar Nederland. Nieuweautokopen.nl/Volkswagen kan ‘m straks leveren.

Nieuwe Volkswagen Beetle 2016 kopen1

De Beetle Dune is een echte eyecatcher, met een knipoog naar de legendarische Baja California buggy’s. Uiterlijk onderscheidt deze stoere cross-over zich van de reguliere Beetle door de talrijke offroad-details, grote 18-inch wielen en een verhoogde carrosserie. Andere highlights zijn de grote luchtinlaat in het front, de zwarte carrosserieverbredingen en zilverkleurige dorpels aan de zijkant, en achter de grote spoiler, de chromen diffuser en de nieuwe LED-lichten. Nieuw en exclusief voor de Beetle Dune zijn de kleuren ‘Sandstorm Yellow Metallic’ en ‘Dark Bronze Metallic’.

In het onderscheidende interieur vallen met name de in de lakkleur gespoten elementen en de contrasterende materiaalkleuren op. Echt een auto voor de man (of vrouw) die wil shinen met een opvallende auto en veel waarde hecht aan de bouwkwaliteit van Volkswagen. Goeie combinatie dus.

Wat de ruige Beetle gaat kosten weten we bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen niet, de importeur komt in mei met specificaties, beschikbaarheid en ook de prijzen van deze stoere Beetle. Houd Nieuweautokopen.nl/Volkswagen in de gaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s