Golf GTI Clubsport 2016: Krachtigste Golf GTI ooit nu ook met handbak

We wisten bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen al dat de Golf GTI Clubsport – de krachtigste Golf GTI ooit – een smakelijke hete hatch is geworden. Nu heeft ie voor de puristen nog meer aantrekkingskracht gekregen: er is per direct ook een versie met een handgeschakelde zesversnellingsbak beschikbaar. Prijzen van deze 195 kW/265 pk sterke Golf GTI Clubsport met handbak beginnen bij € 42.490.

Nieuwe Volkswagen Golf GTI 2016 kopen korting

Tot nu toe was de special edition ter ere van de 40e verjaardag van de Golf GTI – waarvan in Nederland al ruim veertig exemplaren zijn verkocht – enkel met een 6-traps DSG-transmissie te bestellen. Maar nu komen ook de echte GTI-puristen aan hun trekken dankzij de Golf GTI Clubsport met handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze versie voltooit de sprint naar de 100 km/u in 6,3 seconden. De topsnelheid bedraagt 250 km/u. Hoe hij zich verhoudt tot de andere sportieve versies van de Golf kunt u bekijken op Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

Met een vermogen van 195 kW/265 pk en een koppel van 350 Nm is de ‘Clubsport’ de krachtigste Golf GTI ooit. Bovendien kan deze Golf dankzij de boostfunctie tijdelijk zelfs 213 kW/290 pk en 380 Nm aan trekkracht leveren. Het Clubsport-onderstel zorgt samen met het elektronisch gestuurde sperdifferentieel (XDS+), de progressieve besturing en het optionele DCC (dynamic chassis control) voor optimale tractie én maximaal rijplezier. Nu nog met een glimlach kopen; dat kan bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

De Golf GTI Clubsport met handgeschakelde zesversnellingsbak is per direct te bestellen bij de Volkswagen-dealers en online bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. Bij de website kunt u ook inruilen. Makkelijker een nieuwe auto kopen is simpelweg niet mogelijk.

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s