Audi A4 Spring Advantage 2016 luidt de lente in

Het voorjaar dient zich langzaam maar zeker aan, ook bij Nieuweautokopen.nl/Audi. En dan is het dus tijd voor de grote schoonmaak, de tuin op orde maken en misschien wel een nieuwe auto.  Voor Audi hét moment om het modelaanbod van de A4 te versterken met een serie nieuwe, gelimiteerd beschikbare Audi A4 Spring Advantage-uitvoeringen. Beperkt leverbaar of niet, Nieuweautokopen.nl/Audi kan ‘m leveren. Gegarandeerd.
Nieuwe Audi A4 Spring 2016 kopen

Met de Audi A4 Spring Advantage voert Audi tot en met eind mei een reeks gelimiteerde uitvoeringen van de Audi A4 Limousine en Avant, gebaseerd op een aantrekkelijke uitbreiding van de bestaande pakketten.

Standaard LED-verlichting en diefstalalarm
Zo worden de Pro Line- (meerprijs: € 2.980) en Pro Line S-uitvoeringen (meerprijs: € 5.980) van de Audi A4 Spring Advantage tijdelijk uitgebreid met LED-verlichting voor en achter en diefstalalarm. Uitbreiding naar Matrix LED-verlichting is optioneel. Tegelijkertijd is diefstalalarm tot eind mei ook standaard inbegrepen in de Pro Line Plus Spring Advantage-uitrusting (meerprijs: € 5.980).

De Audi A4 Spring Advantage-uitvoeringen zijn per direct leverbaar bij de Audi-dealers en online te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Audi.

S line tijdelijk extra voordelig
Naast de introductie van de A4 Spring Advantage bedient Audi tot eind mei ook de liefhebbers van S line op maat. Per direct is het S line-pakket met sportieve extra’s op de Audi A4 Sport Pro Line Spring Advantage namelijk leverbaar voor slechts € 1.425 (normale prijs: € 2.850). Opmerkelijk vinden wij het voordeel wel, want de A4 is in deze vorm nog maar net op de markt. Vraag dus niet hoe het kan, maar profiteer….. bij Nieuweautokopen.nl/Audi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s