Nieuwe Lexus GS 300h En GS 450h 2016: De keuze op directieniveau

Lexus zegt het al in de kop van dit bericht: de nieuwe GS is DE juiste keuze voor de baas. Nieuweautokopen.nl/Lexus weet niet of het de enige juiste keuze is, maar wel dat het een interessant model is dat het overwegen waard is. Waarom? Omdat er dan eindelijk eens iets anders op die directieparkeerplaats opduikt dan een model van Duitse makelij. En daar worden wij blij van bij Nieuweautokopen.nl/Lexus.

Nieuwe Lexus GS 2016 kopen

Goed, de nieuwe GS dus. De luxe premium sedan wordt gekenmerkt door een scherper in- en exterieurdesign en nieuwe, actieve Lexus Safety System + veiligheidsvoorzieningen. De premium sedan valt op door zijn nieuwe, scherpe exterieurdesign met de kenmerkende Lexus Spindle Grille, Bi-LED koplampen en nieuwe lichtmetalen velgen.

Het alternatief voor diesels
De Lexus GS 300h komt als enige benzineauto in zijn klasse in aanmerking voor 21% fiscale bijtelling. De zakensedan vormt hiermee een echt alternatief voor diesels. In dit kader is ook de consumentenprijs scherper (vanaf 46.795 euro). Qua vermogen (223 pk/164 kW) scoort de Lexus GS 300h ook beter dan zijn directe dieselconcurrenten. Bovendien stoot hij minder CO2 uit (104 gr/km) en in tegenstelling tot diesels nauwelijks stikstofoxide (NOx) en roet (PM). De laatste twee stoffen hebben geen goede invloed op de (lokale) luchtkwaliteit. Bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog op de agenda hebben, zullen hiermee rekening houden bij het maken van hun mobiliteitskeuzes, zo denkt Lexus. Bij Nieuweautokopen.nl/Lexus hebben we dat nog niet zo duidelijk gemerkt, maar wel dat belangstellenden zich van de massa willen onderscheiden. En gecharmeerd zijn van de Japanse kwaliteit.

Lexus Craftmanship: oog voor detail
In het royale en luxueuze interieur van de GS is aandacht voor detail en verfijning. Het Lexus Craftmanship staat garant voor het gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen en toegewijd handwerk.

Het grote multimediasysteem met 12,3-inch splitscreen kleurendisplay is verder geoptimaliseerd met verbeterde graphics en stemherkenning. Voor een meer intuïtieve bediening werd de Remote Touch Interface (RTI) verder doorontwikkeld.

Actieve veiligheid op het hoogste niveau
Nieuw bij de Lexus GS is het optionele Lexus Safety System +, een uitgebreid pakket actieve veiligheidssystemen dat onder meer bestaat uit: All Speed Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning & Lane Keep Assist, Pre-Crash Safety systeem, Automatic High Beam en verkeersbordherkenning en -weergave.

De ultieme power hybride: GS 450h
Wie gaat voor nog meer actieve rijdynamiek en méér hybride power, kiest voor de Lexus GS 450h. Met zijn 345 pk/254 kW krachtige 3,5 liter V6 Full Hybrid aandrijflijn beschikt deze Lexus over een surplus aan vermogen. De Lexus GS 450h is er vanaf 61.795 euro, kijk voor alle modellen en prijzen op Nieuweautokopen.nl/Lexus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s