Opel Zafira Tourer 1.6 CNG ecoFLEX 2016 meest milieubewuste MPV

Opel is blij met de Zafira Tourer 1.6 CNG ecoFLEX, zo laten ze Nieuweautokopen.nl/Opel weten. Het model is opnieuw gekozen tot de meest milieubewuste MPV. Voor de vierde achtereenvolgende keer hebben het Duitse milieu-instituut Ökotrend en het Duitse autotijdschrift Auto Test de CNG-versie van de Zafira uitgeroepen tot ‘Auto Test Winner in Green’ in zijn segment.

Nieuwe Opel Zafira 2016 kopen

De veelzijdige zevenpersoons-MPV is de winnaar in zijn klasse dankzij de uiterst zuinige, milieubewuste en innovatieve viercilinder 1.6 CNG ecoFLEX-turbomotor met 110 kW (150 pk) vermogen. Met een verbruik van slechts 4,7 kilogram (7,2 m3) aardgas per 100 kilometer (gecombineerde cyclus) laat de Opel Zafira Tourer 1.6 CNG ecoFLEX een CO2-emissie van slechts 129 g/km noteren. De Zafira CNG is te bestellen via Nieuweautokopen.nl/Opel. De website regelt niet alleen scherpe deals, maar levert ook (ultra)schone auto’s, zodat u met een schoon geweten uw kilometers kunt maken.

Motoren geoptimaliseerd voor aardgas en biogas
Opels CNG ecoFLEX-motoren zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van aardgas, biogas en een combinatie daarvan. Maar ze zijn ook geschikt voor het gebruik van benzine. CNG en biogas zijn bovendien voordeliger dan benzine en diesel. CNG zorgt voor een bijzonder schone verbranding. Voertuigen op aardgas stoten tot 25 procent minder CO2 uit, tot 80 procent minder stikstof en helemaal geen benzol en roet. Als uitsluitend op biogas wordt gereden, is de ecologische voetafdruk nagenoeg nul.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s