Audi Open Days 2016: het dak gaat er af bij Audi

Hoewel de zomer en het mooie weer nog een eind weg zijn, verklaart Audi het cabrioseizoen voor geopend met de ‘Audi Open Days 2016’. Voor de Audi A3 Cabriolet, Audi A5 Cabriolet en Audi TT Roadster gaat nu letterlijk het dak eraf met de introductie van een nieuwe serie Open Days Editions. Nieuweautokopen.nl/Audi laat die koude en grauwe tijd van het jaar ook het liefst achter zich en doet mee met het Audi-initiatief. Ook online gaat het dak er af met de Open Days Editions.

Nieuwe Audi A5 Cabrio kopenMet de Audi Open Days wil Audi benadrukken dat cabriorijden niet alleen is voorbehouden aan de zomermaanden, maar dat met de juiste uitrusting de kap ook open kan wanneer het kwik niet zo hoog oploopt. Interieurcomfort staat bij de Audi Open Days Editions voor de A3 Cabriolet, A5 Cabriolet en TT Roadster daarom centraal.

Audi A3 Cabriolet Open Days Edition
Voor de Audi A3 Cabriolet introduceert Audi een Open Days Edition op basis van de Ambition Sport Edition, Ambition Pro Line Plus en Ambiente Pro Line Plus. In alle gevallen maakt de A3 Cabriolet Open Days open rijden gedurende het gehele seizoen tot een plezierige ervaring. Mede dankzij een akoestische stoffen kap, hoofdruimteverwarming voorin, een windschot, verwarmbare stoelen vóór, een opberg- en bagageruimtepakket en lederen bekleding. De meerprijs voor deze Open Days Edition bedraagt slechts € 1.795.

Audi A5 Cabriolet Open Days Edition
De Audi A5 Cabriolet Open Days Edition volgt dezelfde filosofie. Op basis van de Pro Line- of Sport Edition-uitrusting maakt de Open Days Edition open rijden aantrekkelijker dan ooit. Voor een meerprijs van slechts € 995 beschikt de A5 Cabriolet Open Days Edition standaard over een akoestische cabriokap, hoofdruimteverwarming voorin en verwarmbare en elektrisch verstelbare sportstoelen vóór. In Pro Line-trim is lederen Milano-bekleding eveneens standaard, terwijl de Sport Edition als onderdeel van de S line-uitrusting Fijnnappa-leer meekrijgt.

Audi TT Roadster Open Days Edition
Voor de Audi TT Roadster introduceert Audi voor alle uitrustingsniveaus (de instapversie uitgezonderd) een Open Days Edition. Gemeenschappelijke cabriokenmerken zijn bijvoorbeeld hoofdruimteverwarming, een elektrisch bedienbaar windscherm, S-sportstoelen, Fijnnappa-leer en een opberg- en bagageruimtepakket. De prijs van deze Open Days meeruitrusting bedraagt voor alle uitvoeringen € 1.495. De Open Days Editions zijn per direct te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Audi. Door snel tot actie over te gaan op de website, weet u zeker dat u maximaal kunt profiteren van het voordeel en in elk geval op tijd bent om met het mooie weer dat ongetwijfeld weer een keer gaat komen, open kunt rijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s