Opel kondigt volledig elektrische Ampera-E 2016 aan

Nieuweautokopen.nl/Opel bericht niet alleen over actuele modellen die via de website gekocht kunnen worden. Ook auto’s van de toekomst komen aan bod, zoals deze nieuwe Opel Ampera. Hij staat voor volgend jaar op de planning, toch willen wij ‘m u niet onthouden. Het revolutionaire model maakt deel uit van het grootste productoffensief in de geschiedenis van Opel, met 29 nieuwe modellen tussen 2016 en 2020. De vijfdeurs Opel Ampera-e biedt plaats aan vijf personen en heeft een grotere actieradius dan de meeste elektrische auto’s. Ook belangrijk: hij wordt voor een bereikbare prijs in de markt gezet. Hoe bereikbaar kunnen u nu nog niet vertellen, maar reken er op dat Nieuweautokopen.nl/Opel de prijzen als eerste heeft.

Nieuwe Opel Ampera 2016 kopen

Voortbouwend op de expertise die Opel heeft opgedaan met de oorspronkelijke Ampera combineert de nieuwe Ampera-e innovatieve, elektrische mobiliteit met geavanceerde connectiviteit en puur rijplezier. “General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit. De baanbrekende technologie van de Ampera-e is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van die visie”, aldus Mary Barra, CEO bij General Motors, tijdens de aankondiging van de Opel Ampera-e op het CAR Symposium in Bochum.

De nieuwe Opel Ampera-e oogt compact. Toch is het interieur verrassend ruim dankzij de efficiënte plaatsing van het accupakket in de bodem van de auto. Het model biedt vijf zitplaatsen en de kofferruimte is vergelijkbaar met die van auto’s in de compacte klasse. Verder is de Ampera-e vooruitstrevend op het gebied van (smartphone)connectiviteit dankzij Opel OnStar en de nieuwste infotainmenttechnologie. Voor wie niet tot volgend jaar wil wachten, ook nu kunt u een nieuwe Opel bestellen via Nieuweautokopen.nl/Opel. Alleen nog even geen Ampera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s