Europees debuut Infiniti Q60 en QX30 op Autosalon Geneve

Met het Europese debuut van de Q60 sportcoupé en de QX30 premium active crossover, zal Infiniti twee geheel nieuwe expressieve modellen presenteren op de Autosalon van Genève op 1 maart 2016. Daarnaast zal de verder verbeterde Q50 te zien zijn. Alle drie de modellen delen Infiniti’s iconische ontwerptaal, innovatieve technologieën en precieze rijeigenschappen. Wij van Nieuweautokopen.nl/Infiniti zijn enthousiast, alleen al omdat we het toejuichen dat er eens een ander merk in dit segment wordt gekocht dan de obligate Duitse merken.

Nieuwe Infiniti Q60 2016 kopen voordeel.jpg

Gloednieuw zijn de Q60 sportcoupé, met de belofte van een krachtige aandrijving van een zeer geavanceerde nieuwe 405 PK sterke V6 twin-turbomotor en de QX30 premium active crossover, met zijn zeer gebeeldhouwde concept-achtige buitenkant, verhoogde houding en asymmetrische interieur ontwerp. Zij zullen worden vergezeld door de vernieuwde Q50 sportsedan met een aanzienlijke prestatie en dynamische upgrade, die voor een krachtige en lonende rij ervaring zorgen.

Francois Goupil de Bouille, Infiniti Vice President, Europa, Midden Oosten en Afrika: “Dit is een opwindende tijd voor Infiniti, doordat we met onze product line-up de huidige verkooprecords in Europa en de rest van de wereld hebben verbroken. De nieuwe modellen, die hun Europese debuut in Genève beleven, benadrukken onze toewijding aan de uitbreiding van onze product portfolio in nieuwe en opwindende richtingen, gebaseerd op gedurfde concept auto’s. Dit is de Infiniti manier, en één die ons verder zal helpen succes te bereiken in 2016 en daarna.”

De gewaagde buitenkant van de Q60 is een voorbeeld van Infiniti’s ‘Krachtige Elegantie’ designtaal, met kenmerkende proporties en strakke, gespierde lijnen. Innovatieve aandrijflijnen en de gebundelde kracht via de achterwielen leveren een opwindende rit.

De high-performance 3.0-liter V6 twin-turbomotor uit de nieuwe en exclusieve ‘VR’ aandrijflijn familie zet de traditie van de geavanceerde zescilinder motoren voort. De Q60 die in Genève wordt getoond is voorzien van de 405 PK sterke V6-motor, met een van de beste vermogen-efficiëntie ratios in de sportcoupe klasse. Nieuweautokopen.nl/Infiniti vat het nog even samen: uitstekende prestaties en een ander uiterlijk moeten het verschil gaan maken. Wij zeggen: wie durft?

De geheel nieuwe QX30 is een doelgerichte, verhoogde verschijning die een gedurfd visueel statement maakt en die een nieuwe generatie premium klanten zal aanspreken. De QX30 vergezelt de Q30 als onderdeel van Infiniti’s nieuwe premium compact model line-up. Door trouw te blijven aan de ‘Krachtige Elegantie’ design aanpak die leidde naar het oorspronkelijke QX30 concept, toont de auto Infiniti’s door design geleide aanpak van productontwikkeling.

Naast de Q60 en QX30 zal Infiniti ook een verbeterde versie van de Q50 sportsedan onthullen, die de afgelopen jaren een belangrijke rol in de aanhoudende wereldwijde groei van het merk heeft gespeeld. De krachtige, geheel nieuwe V6-motor, die ook in de Q60 sportcoupé zit, maakt zijn debuut in de Q50 samen met een tweede generatie Direct Adaptive Steering. Deze is doorontwikkeld vanuit het baanbrekende eerste generatie systeem. Ook nieuw  is Infiniti’s nieuwe Dynamic Digital Suspension die de sportsedan een optimale mix van rijcomfort en toonaangevende respons en flexibiliteit geeft.

De lancering van deze nieuwe en verbeterde modellen in Europa komt in een periode van snelle groei voor Infiniti en in het midden van een periode van een intense wereldwijde productlancering. Infiniti verkocht wereldwijd een recordaantal van 215.250 nieuwe auto’s in 2015, wat neerkomt op een jaar-op-jaar stijging van 16%. In West-Europa, kochten 7.000 klanten vorig jaar een nieuwe Infiniti, een stijging van 45% ten opzichte van 2014. Nu is het aan u en Nieuweautokopen.nl/Infiniti om ook in Nederland stijgingen van dubbele cijfers te laten zien. Belangstelling? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s