Nieuwe Volkswagen Tiguan 2016 als complete connected series

In januari gaf Volkswagen het startschot voor de voorverkoop van de nieuwe Tiguan, onder meer via Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. De auto arriveert in mei in Nederland en is leverbaar als aantrekkelijke Connected Series met state-of-the-art connectiviteit.

Nieuwe Volkswagen Tiguan 2016 kopen

De scherp geprijsde Tiguan Connected Series is gebaseerd op de rijk uitgeruste Comfortline en biedt het allerlaatste op het gebied van connectiviteit, waaronder de innovatieve Mijn Volkswagen app, en Apple Carplay™ via Car-Net ‘App-Connect’.

Daarnaast is de Tiguan Connected Series standaard voorzien van begeerlijke opties als het Executive pakket (met onder andere het navigatie-, radio en multimediasysteem ‘Discover Media’, diefstalalarm en Bluetooth telefoonvoorbereiding), digitale radio-ontvangst (DAB+) en spraakbediening van media (Voice Control). Zaken als dakreling in chroom, parkeersensoren voor en achter en lichtmetalen velgen worden eveneens standaard meegeleverd.

Mijn Volkswagen app als personal assistant
Net als de andere Connected Series-modellen is ook deze Tiguan standaard uitgerust met de innovatieve Mijn Volkswagen module. Met de bijbehorende, multifunctionele Mijn Volkswagen app ‘connect’ de bestuurder zijn Volkswagen met zijn smartphone. Met de Think Blue-score bijvoorbeeld krijgt zuinig rijden een totaal nieuwe dimensie. De Mijn Volkswagen app is ook ideaal voor het bijhouden van de rittenadministratie. Tevens waarschuwt hij via de smartphone voor niet afgesloten portieren. Het Bewegings Alert geeft direct een melding zodra de auto wordt verplaatst of de deuren worden ontgrendeld, bijvoorbeeld in het geval van diefstal. De app biedt ook de mogelijkheid om op afstand te checken of de auto op de handrem staat. Zo’n ‘digitale’ Tiguan met die functies is natuurlijk bij uitstek geschikt voor automobilisten die hun nieuwe auto geheel online bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. Zij gelden als de voorlopers in de digitale wereld en zien de mogelijkheden en niet de beperkingen van digitaal. Precies zoals Nieuweautokopen.nl-oprichter Paul de Vries dat ook zag.

Dankzij de locatievoorziening is exact te zien waar de geparkeerde auto zich bevindt, zodat hij altijd terug te vinden is. Tegelijkertijd geeft hij ook een digitaal ‘tikje op de schouder’ bij bijvoorbeeld een lage accustand of wanneer een onderhoudsbeurt zich aandient of als het tijd is voor een APK.

Direct verbonden
De Tiguan Connected Series staat vanaf mei bij de Nederlandse Volkswagen-dealers en is inmiddels online te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. Prijzen beginnen bij 31.590 euro (1.4 TSI 92 kW/125pk). Als diesel is deze Tiguan er vanaf 37.290 euro (2.0 TDI 81kW/110pk). Er is al een Tiguan vanaf 28.790 euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s