Mercedes-Benz maakt prijzen nieuwe E-Klasse 2016 bekend.

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse zet een grote stap richting de toekomst. De businesslimousine maakt indruk door zijn opvallende, emotionele design en hoogwaardige interieur. Tal van technische innovaties maken comfortabel en veilig rijden op een ongekend hoog niveau mogelijk en garanderen een nieuwe dimensie in rijassistentie. De nieuwe E-Klasse is per direct te bestellen via Nieuweautokopen.nl/Mercedes vanaf € 49.995.
Nieuwe Mercedes e-klasse 2016 kopen

De E 220 d met nieuwe dieselmotor heeft bij zakelijke inzet 21% bijtelling en is direct als Lease Edition te bestellen. Later dit jaar wordt de plug-in hybrid E 350 e leverbaar, die bij zakelijke inzet in de 15%-bijtellingscategorie valt. Het woord lease is inmiddels gevallen, niet heel gek bij een merk dat vooral ook zakelijk wordt ingezet. Nieuweautokopen.nl/Mercedes is ook het aanspreekpunt als u niet wilt kopen maar wel wilt leasen.

De nieuwe E-Klasse combineert een attractief design en exclusief interieur met technische innovaties die de businesslimousine tot de intelligentste in zijn klasse maken. Bij de verkoopvrijgave van de nieuwe E-Klasse is er keuze uit drie motoren: allereerst is er de E 200 met een viercilinder benzinemotor met 135 kW (184 pk). De E 220 d heeft een compleet nieuwe viercilinder dieselmotor en levert 143 kW (195 pk).  De derde variant, die vanaf juni leverbaar wordt, is de E 350 d met een krachtige zescilinder dieselmotor met 190 kW (258 pk). Alle E-Klasses zijn standaard uitgerust met de nieuwe 9G-TRONIC negentraps automatische transmissie.

E 220 d Lease Edition
De nieuw ontwikkelde dieselmotor in combinatie met de lichtgewicht constructie en aerodynamische recordwaarden zorgt voor een nieuwe efficiëntienorm in zijn klasse. Met een gecombineerd NEFZ-verbruik van 3,9 liter per kilometer en een CO2-waarde van 102 gram per kilometer valt de E 220 d bij zakelijke inzet in de 21%-bijtellingscategorie. De E 220 d is bij de introductie direct leverbaar als Lease Edition, met onder meer het nieuwe Ambitionpakket (inclusief o.a. stoelverwarming, spiegelpakket en achteruitrijcamera) en AVANTGARDE interieur en exterieur. De E 220 d Lease Edition is leverbaar vanaf € 56.495 of € 415 netto bijtelling per maand. Voor een volledig overzicht van alle uitvoeringen, inclusief bijtellingspercentages en prijzen kunt u terecht op Nieuweautokpen.nl/Mercedes.

Innovatief interieur: Technologypakket
Het interieur van de nieuwe E-Klasse vormt een samenspel van emotie en intelligentie. Tot de opties behoren twee brede hoge-resolutie display’s, elk met een schermdiagonaal van 12,3 inch, een primeur in dit segment. Onder hun gezamenlijke glazen cover gaan de twee displays visueel samen in een widescreen cockpit die lijkt te zweven. Als onderdeel van COMAND Online is ’s werelds eerste volledig geïntegreerde Car-to-X Communication oplossing in serieproductie beschikbaar. De door de mobiele telefonie ondersteunde uitwisseling van informatie met andere auto’s biedt de bestuurder bijvoorbeeld de mogelijkheid om ver van tevoren ‘om de hoek’ of ‘door obstakels heen’ te kijken. Dat betekent dat de bestuurder eerder dan voorheen gewaarschuwd wordt voor dreigend gevaar. Voorbeelden zijn een auto met pech langs de weg of zware regenval of ijzel op de weg vóór de auto.

Bij de introductie zijn bovenstaande nieuwe features samengevoegd in een introductiepakket. Het Technologypakket, dat ook op de Lease Edition leverbaar is, bestaat uit een widescreen cockpit, COMAND Online en head-up display en is te bestellen voor € 1.995.

Rijke standaarduitrusting
De standaarduitrusting van de nieuwe E-Klasse is omvangrijk, met onder andere de nieuwe 9G-TRONIC negentraps automatische transmissie, de actieve remassistent, PRE-SAFE® met PRE-SAFE® Sound, THERMATIC automatische airconditioning, DYNAMIC SELECT met vijf rijprogramma’s, het infotainmentsysteem AUDIO 20 USB, elektrisch verstelbare voorstoelen, een neerklapbare achterbank bestaande uit drie delen (40/20/40) en Mercedes Me Remote Online. De uitrustingslijnen AVANTGARDE, EXCLUSIVE en AMG Line zijn zowel voor het interieur als het exterieur leverbaar. De nieuwe E-Klasse staat vanaf april bij de Mercedes-Benz dealer en kan online worden besteld bij Nieuweautokopen.nl/Mercedes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s