Volkswagen introduceert riant uit uitgeruste exclusive series 2016

Volkswagen is een hardloper bij Nieuweautokopen.nl. Het merk is uitermate populair. Met name de Golf, Polo en Passat kunnen rekenen op zeer veel belangstelling. Het merk heeft echter ook nog andere modellen in zijn programma, auto’s die wat minder in de belangstelling staan, ook bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. Daarom gaat het merk actie voeren en worden de Exclusive Series geïntroduceerd. Het gaat om riant uitgeruste versies van de Beetle, Beetle Cabrio, Golf Cabrio, Sharan en Touareg. Alle zijn standaard voorzien van de meest gewilde opties en hebben een opvallend scherpe catalogusprijs. Inruilpremies tot 5.000 euro maken deze exclusieve Volkswagens extra bereikbaar. Die inruilpremie geldt natuurlijk ook als u zo’n gesubsidieerde VW bestelt via Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

Nieuwe Volkswagen Beetle 2016 kopen

Beetle en Beetle Cabrio Exclusive Series
Zo worden de Beetle en Beetle Cabrio Exclusive Series geleverd met comfortstoelen, Climatic airco, ‘Kevervak’ in het dashboard, cruise control, multifunctioneel stuur, boordcomputer Plus en nog veel meer. Het exterieur van deze uitvoering is voorzien van de fraaie 17 inch ‘Rotor’-velgen, mistlampen vóór, led-achterlichten en het karakteristieke ‘Beetle’-opschrift op de achterklep. De Beetle Exclusive Series is leverbaar vanaf 25.550 euro (Cabrio 29.750 euro). In combinatie met de inruilpremie van 1.500 euro is er al een Beetle Exclusive Series vanaf 24.050 euro (Cabrio 28.250 euro).

Golf Cabrio Exclusive Series
De Golf onder de cabriolets is er ook als Exclusive Series. De standaarduitrusting is uitgebreid met een volautomatische airco (Climatronic), 17 inch lichtmetalen ‘Dijon’-velgen, een multifunctioneel lederen stuur, digitale radio-ontvangst (DAB+), de Mijn Volkswagen app en een diefstalalarm. De Golf Cabrio Exclusive Series is leverbaar vanaf 31.850 euro. In combinatie met de inruilpremie van 1.500 euro is er al een Golf Cabrio Exclusive Series vanaf 30.350 euro.

Sharan Exclusive Series
In de Sharan Exclusive Series genieten tot wel zeven personen van maximale luxe, volop ruimte en topcomfort. Deze nieuwe uitvoering is onder meer voorzien van navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Media’, mobiele online diensten via Car-Net ‘Guide & Inform’ (abonnement voor 3 jaar), Sport-/comfortstoelen vóór, de Easyfold-omklapfunctie van de derde zitrij, dubbele Climatronic airco, Front Assist met City Emergency Braking, digitale radio-ontvangst (DAB+), de Car-Net ‘App Connect’ en een chromen dakrailing. Weet u ook niet meer wat hier wordt bedoeld? Nieuweautokopen.nl/Volkswagen zoekt het graag voor u uit. De Sharan Exclusive Series is leverbaar vanaf 45.290 euro. De inruilpremie voor deze luxe Sharan is 3.000 euro. Met deze hoge inruilpremie is de Sharan Exclusive Series er al vanaf 43.290 euro.

Touareg Exclusive Series
De nieuwe Touareg Exclusive Series is de meest complete Touareg ooit. Een greep uit de standaarduitrusting: lederen bekleding, 14-voudig elektrisch verstelbare Comfortstoelen met lendensteunen en opblaasbare zijwangen, het high-end geluidssysteem Dynaudio ‘Confidence’,het Radio-/navigatiesysteem ‘RNS 850’, digitale radio-ontvangst (DAB+), telefoonvoorbereiding ‘Premium’ inclusief mobiele onlinediensten (Car-Net) ‘Guide & Inform’, parkeersensoren rondom, een winterpakket, 18-inch lichtmetalen velgen en nog veel meer. De Touareg Exclusive Series is er vanaf 82.690 euro. Met de inruilpremie van maar liefst 5.000 euro daalt de vanafprijs naar 77.690 euro.

De riant uitgeruste Exclusive Series komen in plaats van de bestaande line-up en zijn per direct te bestellen bij de Volkswagen-dealers en bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen, de grootste autowebsite van Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s