Half miljoen orders voor Opel Mokka 2016

Nieuweautokopen.nl verkoopt steeds meer (compacte) SUV. En toch is de Opel Mokka niet een van de hardlopers. Raar, want volgens Opel is en blijft het model een sterke speler in het compacte SUV-segment. Opel verkocht in de eerste achttien maanden na de marktintroductie eind 2012 al meer dan 200.000 exemplaren. Nu is de Mokka zelfs de magische verkoopgrens van een half miljoen gepasseerd. Door naar Nieuweautokopen.nl/Opel te gaan, kunt u helpen om de Mokka ook in Nederland een boost te geven.

Nieuwe Opel Mokka 2016 kopen

De Opel Mokka verleidt automobilisten vooral met zijn design, praktische bruikbaarheid, gunstige gebruikskosten en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Ook in Nederland stijgt de Mokka onverminderd in populariteit. In 2015 werden 3.507 exemplaren geregistreerd, tegenover 2.490 stuks in 2014. In totaal is de Mokka in Nederland de grens van 10.000 stuks al gepasseerd.

“Het model staat in zijn klasse regelmatig op het podium. Over een langere periode genomen behoort hij tot de onbetwiste top 3 van bestverkochte SUV’s in Europa. In 2015 nam de Europese afzet van de Mokka opnieuw toe. Ditmaal met 16 procent ten opzichte van 2014”, zegt Peter Christian Küspert, Vice President Sales & Aftersales bij Opel.

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Opel Mokka is zijn ‘value for money’. De compacte SUV maakt hoogwaardige technologie bereikbaar voor het grote publiek, zoals de persoonlijke connectiviteits- en service-assistent Opel OnStar, inclusief krachtige 4G/LTE wifi-verbinding. En dankzij het innovatieve, adaptieve 4×4-systeem is de Mokka al twee keer door het Duitse automagazine AutoBild uitgeroepen tot ‘Vierwielaangedreven Auto van het Jaar’.

De Opel Mokka is leverbaar voor prijzen vanaf € 22.495,-. Er is keuze uit een 1.6 benzinemotor, een 1.4 (Turbo) benzinemotor, een 1.4 Turbo Bi-Fuel-variant en een 1.6 CDTI diesel. Dankzij de lage CO2-uitstoot van 106 g/km komt de dieselversie in aanmerking voor het gereduceerde bijtellingstarief van 21% in combinatie met de aantrekkelijke business+ uitrusting. Mooie cijfers en dus is zo’n Mokka zeker het overwegen waard. Mocht u dat doen, kiest u dan voor Nieuweautokopen.nl/Opel. Daar zijn service en gemak ongeëvenaard en de prijzen vaak ook nog eens scherper dan elders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s