BMW de grote favoriet bij Marktplaats in 2016

Marktplaats verwacht dat BMW dit jaar het meest gezochte en populaire automerk zal worden. Het aantal zoekopdrachten naar dit Duitse premiummerk is sinds 2013 met 25 procent gestegen.

BMW 1 serie 2016 hatchback koopen

De hang naar status, de groeiende verkoop van nieuwe BMW’s en het daaruit voortvloeiende, toenemende aanbod van tweedehands BMW’s, noemt Marktplaats als mogelijke redenen voor de stijgende populariteit. Bovendien is de Duitse auto voor iedere portemonnee bereikbaar geworden. Voorheen was Volkswagen altijd de absolute verkooptopper bij Marktplaats, maar dat automerk dreigt nu af te zakken naar een tweede plaats. Dankzij of ondanks dieselgate blijft VW in aantallen voorlopig het occasionaanbod domineren op Marktplaats. Er worden momenteel bijna 18.000 Volkswagens aangeboden. Tweedehands Volkswagens blijven dus ook dit jaar courant en aantrekkelijk in de verkoop.

“Het Nederlandse wagenpark bestaat steeds meer uit luxe auto’s. Bovendien rijden we niet alleen luxere merken, maar ook duurdere en luxere modellen uit het laag en midden segment”, aldus Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl, onderdeel van eBay/Marktplaats. Met één miljoen unieke bezoekers per maand heeft Marktplaats het hoogste bezoekersaantal in ons land. Dagelijks worden zo’n 6000 advertenties geplaatst, zowel van particulieren als van autobedrijven.

  1. 3 serie
  2. 5 serie
  3. 1 serie
  4. X5
  5. 7 serie

Nieuwe BMW’s en dus ook deze meest gezochte modellen zijn te bestellen via Nieuweautokopen.nl/BMW. Voor wie huiverig is om online zaken te doen, weet dat de website alleen zaken doet met de Nederlandse BMW-dealers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s