LEXUS GS 300h IN 2016 MET 21% BIJTELLING

Nieuweautokopen.nl heeft de laatste twee maanden van 2015 alle zeilen moeten bijzetten om aan alle aanvragen voor auto’s met een lage bijtelling te kunnen voldoen. Zakelijk Nederland had namelijk haast om nog een auto te bemachtigen met een lage bijtelling. En die had Lexus en heeft het merk nog steeds. De onlangs grondig vernieuwde Lexus GS 300h biedt ook dit jaar fiscaal voordeel voor wie de premium sedan zakelijk rijdt, zo heeft Nieuweautokopen.nl/Lexus ontdekt. De CO2-uitstoot van de met Lexus Hybrid Drive uitgeruste GS 300h bedraagt slechts 104 gr/km. Dat betekent dat hij in de lagere bijtellingscategorie van 21 procent valt. De GS 300h is daarmee uniek in zijn segment.
Nieuwe Lexus GS300h 2016 kopen
De uitvoeringen van de Lexus GS 300h die per 1 januari 2016 in aanmerking komen voor 21 procent bijtelling, zijn de GS 300h Business Line en de GS 300h Luxury Line. De Full Hybrid aandrijflijn (waarbij extern opladen, het zogeheten ‘stekkeren’, overbodig is) is zowel efficiënt als krachtig. Het systeemvermogen van de 2,5-liter benzinemotor en elektromotor bedraagt 164 kW/223 pk. Voor een volledig overzicht van de technische gegevens kunt u terecht op Nieuweautokopen.nl/Lexus.

Inclusief automaat
De prijzen van de Lexus GS 300h Business Line beginnen bij 46.795 euro. De extra compleet uitgeruste GS 300h Luxury Line is verkrijgbaar vanaf 55.595 euro. Beide uitvoeringen zijn standaard uitgerust met een automaat, climate control, cruise control en Lexus Red Carpet Treatment. Dit is Lexus’ befaamde serviceniveau inclusief een haal- en brengservice bij groot onderhoud én een vaste monteur.

Lexus Safety System+
De grondig vernieuwde GS 300h en GS 450h hebben een onderscheidend Lexus design met hoogwaardige Bi-LED koplampen en een verder opgewaardeerd interieur. Ook nieuw is het optionele Lexus Safety System+, een uitgebreid pakket actieve veiligheidssystemen dat bestaat uit onder meer een Pre-Crash System, Lane Keep Assist en Adaptive High Beam Assist. Liever een kleinere Lexus? Neem ook dan contact op met Nieuweautokopen.nl/Lexus voor een gratis voorstel van een van de Nederlandse Lexus-dealers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s