Subaru realiseert verkoopplus van 22% in 2015 en heeft veel nieuws voor 2016

Nog een merk dat zijn verkopen aanzienlijk heeft zien toenemen in 2015: Subaru. Het merk verkocht maar liefst 22% meer auto’s ten opzichte van het jaar ervoor, aan voornamelijk particuliere kopers, zo merkte Nieuweautokopen.nl/Subaru. Subaru is namelijk niet echt in  trek bij de kopers die op zoek zijn naar een modelletje met een lage bijtelling. Toch hebben de modellen een steenharde reputatie. Betrouwbaar, veilig, lage kosten, eigenlijk typeringen die ook van toepassing zijn op Nieuweautokopen.nl/Subaru.                                                                                        Nieuwe Subaru Outback 2016 kopen

Subaru is vol vertrouwen aan 2016 begonnen dankzij een bijzonder toegewijd dealernetwerk dat met plezier zaken doet met Nieuweautokopen.nl/Subaru, en een modellenprogramma met interessante nieuwkomers. Het succes in 2015 laat zich verklaren door de komst van de nieuwe Outback en de nieuwe Levorg.

Outback
Begin 2015 werd de nieuwe Outback leverbaar in Nederland en dat zorgde direct voor een stijging van de verkoopcijfers. De Outback was al een van de populairste modellen van Subaru en weet met een nieuw uiterlijk, nog meer standaarduitrusting en toonaangevende veiligheidsvoorzieningen zowel in Nederland als de rest van Europa steeds meer niet-Subarurijders voor zich te winnen.

Levorg
Eind 2015 stond bij Subaru in het teken van de geheel nieuwe Levorg, die op de AutoRAI in april 2015 voor het eerst in Nederland te zien was. De Levorg is een sportieve, ruime stationwagen met de uitstraling van een stoere crossover. Mede door de krachtige turbo-boxermotor en standaard Lineartronic CVT-automaat is de ‘sports tourer’ Levorg een echte rijdersauto. Geen enkele concurrent kan bovendien tippen aan de complete standaarduitrusting van Subaru’s nieuweling. De Levorg staat inmiddels bij alle Subaru-dealers in Nederland en kan worden besteld via Nieuweautokopen.nl/Subaru.

Vernieuwde XV en Forester
Ook 2016 begint voor Subaru met belangrijk nieuws. De Subaru XV, Subaru’s compacte SUV die sinds 2012 op de markt is, krijgt een update in de vorm van een vernieuwd in- en exterieur. Hiermee is de XV weer helemaal bij de tijd. Wat blijft is de keuze uit een 1.6 of 2.0-liter boxer benzinemotor. Een comfortabele Lineartronic CVT-automaat en Symmetrical All Wheel Drive zijn standaard aanwezig op de Subaru XV. Ook de Forester, al ruim twintig jaar een populaire en veelzijdige SUV, krijgt begin 2016 een opgefrist uiterlijk mee, waarmee de Forester zijn positie als een van de meest populaire vierwielaangedreven SUV’s van Nederland zal versterken. Daarnaast zijn er enkele nieuwe opties leverbaar en krijgt het interieur een chiquere uitstraling door het gebruik van nieuwe materialen. Belangstelling? Vraag vrijblijvend ene offerte aan bij Nieuweautokopen.nl/Subaru. En dan blijkt zo’n Subaru ineens veel dichterbij dan u denkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s