De nieuwe Renault Mégane vanaf maart 2016 in de showroom

Renault laat flink van zich horen. Onlangs schreven we bij Nieuweautokopen.nl/Renault al over de Mégane en Talisman, nu is er meer nieuws over de nieuwkomer in de Volkswagen Golf-klasse te melden. Zo is de auto uit te rusten met van een scala aan technologische voorzieningen die gewoonlijk zijn voorbehouden aan auto’s in een hoger segment. Het prestatieniveau van de nieuwe Mégane behoort tot de top in zijn segment en het motorenaanbod voldoet aan de behoeften van een brede groep klanten. En misschien nog wel belangrijker: vanaf maart staat hij in de showroom van de Renault-dealer. Kunt u niet zo lang wachten? Kijk dan in de virtuele showroom van Nieuweautokopen.nl/Renault.

Nieuw model Renault Megane kopen

De nieuwe Mégane biedt een ‘connected’ rijervaring dankzij R-LINK 2, het controlecentrum voor talloze functies van de auto en een 8,7” tablet in portrait formaat. De bestuurder kan de rijeigenschappen personaliseren dankzij Multi-Sense-techniek, terwijl de vele moderne, gebruiksvriendelijke rijhulpsystemen – inclusief een head-up kleurendisplay – bijdragen aan de veiligheid tijdens de reis.

Het 4Control-systeem in de GT-versie is een wereldprimeur in het segment van de nieuwe Mégane en wordt gecombineerd met de door Renault Sport ontwikkelde wielophanging. Daarmee biedt de Mégane GT superieur rijplezier door de mix van een sportieve, dynamische wegligging en precieze besturing. Renault is dus vol lof over zijn eigen onderstel. Toch durven wij bij Nieuweautokopen.nl/Renault de omschrijving van het onderstel niet in twijfel te trekken, Renault heeft immers wel vaker bewezen lekker sturende karretjes te kunnen maken.

Met de dynamiek van zijn onderstel en wielophanging onderscheidt de nieuwe Mégane zich in het marktsegment van de compacte gezinsauto’s. Zijn uitgebalanceerde wegligging komt optimaal tot uiting dankzij het motorenaanbod. Met vermogens van 100 tot 205 pk (74 tot 151 kW) voldoen de motoren aan de behoeften van alle mogelijke klanten. Renault heeft veel aandacht besteed aan de schokdempers en geluidsisolatie van het onderstel.

De nieuwe Mégane, Mégane GT-Line en Mégane GT staan vanaf begin maart 2016 bij de Nederlandse Renault-dealers en zodra de prijzen bekend zijn, kan hij online worden besteld bij Nieuweautokopen.nl/Renault.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s