Nieuwe S-Klasse Cabriolet 2016 nu te bestellen

In de tien jaar dat Nieuweautokopen.nl bestaat, is de duurste auto die de autowebsite heeft verkocht een Mercedes S AMG van meer dan twee ton. Het is dus geen gekke gedachte dat deze nieuwe S-klasse Cabriolet met zijn vanafprijs van 169.600,- ook via Nieuweautokopen.nl/Mercedes-Benz/ een tevreden klant zou kunnen vinden. Wat ons betreft mag  het voorjaar komen! Het orderboek is geopend.

Mercedes-Benz S-klasse 2016 Nieuweautokopen.nl

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet is met onmiddellijke ingang te bestellen en vanaf april is hij in Nederland leverbaar. De zesde variant van de huidige S-Klasse familie is tegelijkertijd de eerste luxe open vierzitter van Mercedes-Benz sinds 1971.

De nieuwe cabriolet onderscheidt zich door een opvallend design, de geavanceerde technologie van de S-Klasse en het uitgebreide warmte- en windschermconcept inclusief de intelligente klimaatregeling voor cabrio’s.

Met een cw-waarde van 0,29 vestigt aerodynamicakampioen Mercedes-Benz met de S-Klasse Cabriolet een nieuwe maatstaf in dit segment. Als waardig zustermodel van de S-Klasse Coupé – het serieproductiemodel met het stilste interieur van allemaal – biedt de open vierzitter eveneens een uitstekend geluidscomfort. Een drielaagse akoestische stoffen kap is standaard.

De V8-motor van de S 500 cabrio heeft een vermogen van 355 kW/455 pk. De cilinderinhoud bedraagt 4.663 cc, het maximumkoppel is vastgesteld op 700 Nm bij 1.800 t/min. Het NEDC-verbruik (gecombineerd): slechts 8,5 l/100 km (CO2: 199 g/km).

Voor het eerst in de historie van de onderneming heeft Mercedes-AMG met de S 63 4MATIC een luxe cabriolet in haar gelederen. Diens 5,5-liter V8-biturbomotor genereert 430 kW/585 pk en 900 Nm aan koppel, waarmee de cabrio in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h accelereert. Standaard wordt de S 63 geleverd met de AMG Performance vierwielaandrijving met achterwielgeoriënteerde koppelverdeling. Nog een Mercedes-AMG-model, de S 65 Cabriolet, is te

De S-Klasse Cabriolet krijgt af fabriek een omvangrijke standaarduitrusting, met onder meer COMAND Online, de intelligente automatische airconditioning THERMOTRONIC, elektrisch verstelbare voorstoelen met memoryfunctie evenals het led-Intelligent Light System. Het tweedeursmodel kan verder worden geïndividualiseerd met behulp van de uitrustingslijn AMG Line, het exclusiefpakket en tal van andere opties.

De uitrustinglijn AMG Line omvat de AMG-styling, bestaande uit voor- en achterskirt en dorpelverbreders met accenten in carrosseriekleur, de diamond grille met chroomaccenten en 21 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen, titaangrijs en glansgedraaid. De remschijven voor en achter zijn geperforeerd, terwijl de remklauwen zowel voor als achter zijn voorzien van het opschrift Mercedes-Benz’. Interieurelementen van de AMG Line zijn bijvoorbeeld sierdelen in populierenhout zwart glanzend, AMG sportpedalen in geborsteld rvs met rubbernoppen en AMG-veloursmatten.

Het exclusiefpakket voegt zaken toe als bekleding in designo nappaleder Exclusief, bestaande uit stoelen en combi-instrument in nappaleder met contrastsiernaden en piping, middenarmsteun voor en middendeel portieren evenals armsteunen voor en achter in nappaleder met contrastsiernaden. Nog een kenmerk is het ruitdessin in de bekleding met perforaties. In de rugleuningen van de stoelen zijn metalen designo emblemen verwerkt, terwijl de designo interieurhemel en zonnekleppen met microvezel DINAMICA zijn bekleed. Eveneens onderdeel van het exclusiefpakket zijn de pompadoertassen aan de rugleuningen van de voorstoelen in designo nappaleder, de veloursmatten met metalen designo emblemen, de laaddrempelbescherming in rvs en instaplijsten met verlicht opschrift ‘Mercedes-Benz’.

De nieuwe S-Klasse Cabriolet is optioneel te bestellen met het automatische windschermsysteem AIRCAP. Met een druk op de knop wordt het systeem geactiveerd om turbulentie in het interieur te beperken. AIRCAP bestaat uit twee componenten: een met 7 centimeter uitschuifbare windlamel met net op de voorruit en een speciaal windscherm tussen de hoofdsteunen van de achterstoelen.

Nog een beschikbare optie is de hoofdruimteverwarming AIRSCARF. Deze verlengt het cabrioseizoen door open rijden zelfs bij lage temperaturen aangenaam te maken. Bij dit gepatenteerde systeem wordt via luchtuitstroomopeningen in de hoofdsteunen warme lucht als een onzichtbare sjaal rond de schouders en nek geblazen. Zo’n voorziening zou Nieuweautokopen.nl/Mercedes ook wel in de showroom willen hebben.

Het warmtecomfortpakket garandeert nog meer behaaglijke warmte. Naast de stoelen kunnen daarmee ook de middenarmsteun, de armleuningen in de portieren en het multifunctionele stuurwiel worden verwarmd. De bestuurder en voorpassagier kunnen met een druk op een knop kiezen uit drie verwarmingsstanden. Vinden wij wel zo lekker bij Nieuweautokopen.nl/Mercedes-Benz/. Zeker als ook  2016 door een kwakkelwinter wordt getroffen. Kan er in elk geval open worden gereden zonder dat de rug koud wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s