Lexus verscherpt aanbod CT 200h, IS 300h en NX 300h 2016

Kort berichtje van Lexus, terwijl de boodschap eigenlijk meer aandacht verdient. Althans dat vinden wij bij Nieuweautokopen.nl/Lexus. Wat is het geval? Het premium hybride merk van Nederland, zoals Lexus zichzelf noemt, maakt begin 2016 drie modelversies voor een bredere groep consumenten aantrekkelijker door de prijzen te verlagen. Het gaat om de CT 200h, IS 300h en NX 300h.
Lexus IS 300h 2016

Ondanks de scherpere prijsstelling, wordt er niets ingeleverd op het comfort en de luxe waar Lexus zo om bekendstaat. Ook Lexus’ befaamde Red Carpet Treatment is voor de volle 100 procent van kracht. Ook als de modellen via Nieuweautokopen.nl/Lexus worden gekocht.

Zeer rijke uitrusting
Wie gaat voor onderscheidend design, topkwaliteit, rijk gespecificeerde uitvoeringen, een lage CO2 uitstoot en een lage impact op de luchtkwaliteit (lage NOx-uitstoot) doet er verstandig aan stil te staan bij Lexus. Met ingang van 1 januari 2016 zet Lexus de CT 200h, IS 300h en NX 300h met aangescherpte prijzen in de markt.

Het spreekt voor zich dat Lexus hierbij geen enkele concessie doet aan de complete uitrustingsniveaus. Zo is elke Lexus onder meer uitgerust met een automaat, cruise control en climate control. Voor een exacte beschrijving van de uitrusting kunt u terecht bij Nieuweautokopen.nl/Lexus. U kunt er ook een nieuwe Lexus samenstellen, en indien naar tevredenheid de vakjes zijn aangevinkt, uw auto meteen online bestellen.

Natuurlijk is de toegewijde Lexus Red Carpet Treatment – met onder andere haal- en breng service bij groot onderhoud, vervangend vervoer en een vaste monteur – óók in 2016 van kracht.

21 procent bijtelling
De vanafprijs van de Lexus CT 200h wordt 26.695 euro. Wie de Lexus CT 200h zakelijk rijdt, profiteert in 2016 van de lagere bijtellingscategorie van 21 procent.

De Lexus IS 300h wordt met ingang van volgend jaar geleverd vanaf 36.995 euro. En ook deze Full Hybrid premium sedan valt in de gunstigere bijtellingscategorie van 21 procent.

NX 300h: scherp design onder 44 mille
Per 1 januari 2016 is de Lexus NX 300h verkrijgbaar vanaf 43.995 euro. De crossover wordt geleverd als 2 Wheel- én als All Wheel Drive. Alle modellen van het Japanse merk zijn te koop via Nieuweautokopen.nl/Lexus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s