Prijzen nieuwe Renault Mégane Hatchback vanaf € 20.290,-

Renault heeft veel productnieuws. Liet Nieuweautokopen.nl/Renault eerder al de nieuwe Espace en Talisman zien, nu is het tijd voor de nieuwe Mégane Hatchback en meer specifiek, de prijzen van de nieuwkomer. Hij staat vanaf begin maart 2016 bij de Nederlandse dealers in de showroom en kan voor die tijd online worden besteld bij Nieuweautokopen.nl/Renault.

Nieuwe Renault Megane 2015 kopen

De vierde generatie van Renaults populaire C-segment hatchback is leverbaar voor prijzen  vanaf  € 20.290,-. Daarmee is hij, ondanks alle nieuwe technologieën en de rijkere uitrusting, vergelijkbaar geprijsd als het huidige model. Renault levert de nieuwe Mégane met keuze uit vijf uitvoeringen en vijf motoren, waarvan alle diesels in aanmerking komen voor 21 procent bijtelling.

Belangrijk model
De nieuwe Renault Mégane treedt in de voetsporen van zijn succesvolle voorgangers, waarvan in de afgelopen twintig jaar tijd al meer dan 6,5 miljoen exemplaren zijn verkocht. De vierde generatie van de Mégane hatchback is een belangrijke nieuwkomer in het zeer competitieve C-segment met een onderscheidende en dynamische uitstraling, meer ruimte en  diverse innovaties zoals een head-up display.

Vijf motoren
De Renault Mégane hatchback biedt keuze uit drie benzine- en twee dieselmotoren. De basisversie wordt aangedreven door de 100 pk (74 kW) sterke Energy TCe 100. De andere benzineversies zijn de Energy TCe 130 met 130 pk (96 kW) en de krachtige Energy TCe 205 met 205 pk (151 kW) vermogen. Laatstgenoemde turbobenzinemotor is standaard gekoppeld aan de  automatische EDC 7-versnellingsbak met dubbele koppeling en is exclusief voor de GT uitvoering. Het dieselaanbod wordt gevormd door de 110 pk (81 kW ) sterke Energy dCi 110 (met of zonder EDC-transmissie) en de Energy dCi 130 met een vermogen van 130 pk (96 kW). Alle dieselversies vallen in 2016 in de bijtellingscategorie van 21 procent. Nieuweautokopen.nl/Renault heeft in de wandelgangen vernomen dat er ook nog een dikke diesel met rond de 165 pk in de maak is.

Vijf uitvoeringen
De basisuitvoering is de Renault Mégane hatchback Life, leverbaar vanaf € 20.290,-. Deze versie is standaard voorzien van zaken als cruise control, digitale radio, Hill-Start Assist voor eenvoudig vanuit stilstand wegrijden tegen een helling op, LED-achterlichten, airconditioning en elektrisch bedienbare zijruiten voor en achter.

Na de Life volgt de Zen-uitvoering. Deze is standaard uitgerust met onder meer een instrumentenpaneel met een 7” TFT-kleurenscherm, elektronisch geregelde airco met twee klimaatzones, een regen- en lichtsensor, Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met TomTom® LIVE-navigatie mét kaart Europa en een bestuurdersstoel met verstelbare lendensteun.

De Bose-uitvoering richt zich op comfort en is standaard voorzien van een bestuurdersstoel met elektrische massagefunctie, een premium Bose® audiosysteem en Renault Multi-SENSE®, waarmee de bestuurder de instellingen kan aanpassen die van invloed zijn op de rijervaring en de sfeer in het interieur. Ook lichtmetalen wielen 17” en de Renault handsfree card voor openen, sluiten en starten zonder sleutel ontbreken niet.

De GT-Line legt het accent meer op sportiviteit. Deze versie is standaard uitgerust met sportstoelen, LED PURE VISION-koplampen, lichtmetalen wielen 17” ‘Decaro’ een specifiek voor deze versie ontworpen voor- en achterbumper en Renault Multi-SENSE®.

De topversie is de GT. Voor ultiem rijplezier is deze versie voorzien van het 4Control-vierwielbesturing, een sportchassis, Launch Control voor een ongeëvenaarde acceleratie vanuit stilstand en Multi Change Down om snel meerdere versnellingen terug te schakelen. Het interieur wordt verfraaid met het standaard R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met 8,7” portrait touchscreen.

De Bose en GT-Line -uitvoering zijn optioneel leverbaar met het 8,7” ‘portrait’ screen voor het R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem. Deze voorziening is uniek in het segment van de Mégane hatchback. Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Mégane is tevens het Pack Easy Park Assist leverbaar voor slechts € 395,-. Dit bestaat uit parkeersensoren vóór, zij én achter met achteruitrijcamera en een optische en sonische weergave, Easy Park Assist (een automatisch inparkeersysteem) en Blind Spot Warning. Het voordeel bedraagt € 300,-.

De prijzen van de Mégane met benzinemotor beginnen bij 20.290 euro voor de Energy TCe 100 Life, de goedkoopste diesel heet Energy dCi 110 Life en staat voor 23.890 euro in de prijslijst. Voor een volledig overzicht van uitvoeringen en prijzen kunt u terecht op Nieuweautokopen.nl/Renault.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s