Mercedes-AMG viert wereldtitel Formule 1 met special edition van de Mercedes-AMG A 45 4MATIC

Zoals Nieuweautokopen.nl zijn tienjarige bestaan viert met het verloten van een weekendje rijden in een Jaguar, zo zet Mercedes-AMG het winnen van de wereldtitel Formule 1 extra luister bij met de introductie van een speciale auto: de Mercedes-AMG A 45 4Matic.

Nieuwe MB AMG A45 2015 kopen

Belangstellenden kunnen bij Nieuweautokopen.nl/Mercedes_Benz een vrijblijvende offerte voor de bijzondere A aanvragen en dan gaat de grootste autowebsite van Nederland stinkend zijn best doen om er een te pakken te krijgen.

Beter kan het niet: met het winnen van de constructeurstitel en de eerste twee plaatsen van het rijdersklassement van het wereldkampioenschap door Lewis Hamilton en Nico Rosberg heeft het MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team in 2015 het ultieme resultaat in de koningsklasse van de autosport bereikt. En Mercedes-AMG viert deze fantastische teamprestatie met een exclusieve special edition: de MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition. 

Een Silberpfeil voor iedere dag: met een uitgekiend aerodynamicapakket, grote 19 inch velgen en karakteristieke striping brengt de MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition het Formule 1-succes van het circuit op de weg. Op basis van de Mercedes-AMG A 45 4MATIC combineert hij de karakteristieke Formule 1-look van de succesvolle Silberpfeilen met een uitgebreide en unieke uitrusting.

Een markant uiterlijk kenmerk van de A 45 is de striping met petrolgroene en zwarte accenten in het design van de winnende F1 W06 HYBRID-bolides. Daarbij komt een geavanceerd aerodynamicapakket met een grotere splitter en speciale flics aan de voorzijde alsmede een dakspoiler aan de achterzijde die eveneens is geïnspireerd op de koningsklasse van de autosport. Als lakkleur kan voor de Edition worden gekozen uit mountaingrijs metallic, designo mountaingrijs magno en poolzilver metallic. Geen zin in al die uitbundigheid met groene vlakken en dikke wielen? Nieuweautokopen.nl/Mercedes kan ook de meer bedeesde modellen van het Duitse merk leveren.

De 19 inch kruisspaaks velgen zijn uitgevoerd in bijpassend titaangrijs met petrolgroene velgrand. Tot de uitrusting behoren verder het nightpakket, de AMG Performance-stoelen, het AMG-exclusiefpakket en het AMG DYNAMIC PLUS-pakket.

Exclusief interieur met autosportaccenten
Ook het interieur ademt pure autosport uit. Exclusief is het plaatje op het deksel van het opbergvak met het originele logo van het MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team. De elektrisch verstelbare Performance-sportstoelen in leder/microvezel DINAMICA bieden ook op bochtige wegen extra zijdelingse ondersteuning en springen in het oog door hun exclusieve streepdesign. De

petrolgroene siernaden op de armsteunen en het dashboard, de petrolgroene ringen om de luchtuitstroomopeningen, alsmede de veiligheidsgordels – ook voorzien van petrolgroene accentstrepen – ronden de hoogwaardige uitstraling af. Het Performance-stuurwiel in microvezel DINAMICA heeft petrolgroene siernaden en een 12-uur-markering in dezelfde kleur.

De MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition is vanaf januari 2016 tot mei 2016 tijdelijk gelimiteerd leverbaar. Over prijzen heeft Mercedes het nog niet gehad, maar die zullen binnenkort via Nieuweautokopen.nl/Mercedes_Benz bekend worden gemaakt.

De Mercedes-AMG A 45 4MATIC is met 280 kW (381 pk) de krachtigste compacte sportwagen ter wereld. Dankzij de standaard AMG Performance 4MATIC vierwielaandrijving en het sperdifferentieel aan de vooras rijdt de Edition weg zonder te slippen. De auto sprint in 4,2 seconden van 0 naar 100 km/h.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s