ŠKODA introduceert dashboardsticker met eigen foto

Of ŠKODA de dashboardsticker met eigen foto speciaal voor de feestmaanden introduceert, is ons niet helemaal duidelijk bij Nieuweautokopen.nl/Skoda. Leuk en ludiek is de actie in elk geval wel. ŠKODA rijders met een Citigo, Fabia of Rapid kunnen nu op een unieke manier het interieur van hun auto personaliseren met een eigen foto rechts op het dashboard. De speciale dashboardsticker is te ontwerpen en te bestellen via de internationale ŠKODA webshop. Klanten kunnen een eigen foto uploaden of kiezen uit een tiental kant-en-klare designs. Hebt u wel de sticker, maar nog geen bijbehorende ŠKODA, dan kan die worden aangeschaft via Nieuweautokopen.nl/Skoda. De bestelprocedure is identiek aan die van de sticker: geheel online (alleen een andere website).

Nieuwe Skoda Sticker 2015 kopen

De zelfklevende dashboardsticker is dit jaar door een aantal landen geïntroduceerd voor de nieuwe ŠKODA Fabia. Het bijzondere interieurfeature leverde veel positieve reacties op van klanten. Hieruit bleek dat er een duidelijke behoefte bestaat om iets persoonlijks toe te voegen aan de auto. Dat kan uitstekend met de dashboardsticker, die de auto op eenvoudige, snelle en betaalbare wijze een unieke touch geeft. Voor Nederland introduceert ŠKODA de dashboardsticker nu niet alleen voor de Fabia, maar ook voor de Citigo en Rapid.

De dashboardsticker wordt geleverd via de officiële internationale ŠKODA webshop. De afbeelding komt aan de passagierskant op het dashboard, op het deel direct boven het dashboardkastje. Klanten kunnen een eigen afbeelding uploaden, het formaat aanpassen en een uitsnede kiezen. Als alternatief zijn in de shop kant-en-klare motieven beschikbaar. Nieuweautokopen.nl/Skoda ziet in de sticker van ŠKODA een moderne opvolger van het ‘Denk aan mij-fotolijstje’ dat tientallen jaren terug populair was en menig dashboard sierde/verstierde (doorhalen wat niet van toepassing is).

Na het plaatsen van de bestelling zorgt ŠKODA dat de  dashboardsticker wordt opgestuurd naar de ŠKODA dealer. Het is zeer eenvoudig om de sticker zelf aan te brengen, maar de ŠKODA-dealer kan uiteraard ook hulp bieden. Wie geen sticker meer wenst of juist een andere afbeelding of nieuw motief wilt, kan de folie zonder sporen verwijderen en een nieuwe bestellen.

De dashboardsticker kost € 24,95 incl. BTW. Men kan zelf een beeld uploaden, of een motief kiezen uit de ŠKODA collectie. Dus leuk de feestdagen door met een uniek en bijzonder cadeau? Bestel bij Nieuweautokopen.nl/Skoda een nieuwe ŠKODA die voorbereid is voor een dashboardsticker. Zeker weten dat Sint en Kerstman verbaasd zullen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s