De nieuwe BMW X4 M40i

Een bijzonder ogende BMW met een hoge zit en een dikke motor dat is de volgens Nieuweautokopen.nl/BMW de X4 M40i. We doen de auto met onze onwetendheid ongetwijfeld tekort, daarom het persbericht van BMW over de nieuwkomer. Mocht u na het lezen zin hebben in deze krachtige en stoere BMW, Nieuweautokopen.nl/BMW helpt u verder op weg naar uw droomauto.

Nieuwe BMW X4 2015 kopen

Met de introductie van de BMW X4 M40i heeft de BMW X4 reeks een nieuwe topversie. In het segment van de Sports Activity Coupé (SAC) is de BMW X4 M40i de nieuwe maatstaf met een nog scherpere rijdynamiek.
Het exterieur van de BMW X4 M40i heeft de typische uitstraling van BMW M Performance met exclusieve kleuraccenten aan de voorzijde en buitenspiegels in de kleur metallic Ferric Grey.

Verder benadrukken de exclusieve opties het unieke karakter van de BMW X4 M40i: lichtmetalen 20-inch M-wielen met dubbelspaaksdesign, (optionele) Ultra High Performance banden en een sportuitlaatsysteem (met beweegbare vlinderkleppen) voor een fraai uitlaatgeluid en betere prestaties. Deze is aan de buitenkant te herkennen door de eindpijpen aan weerszijden in Chrome Black.

Het interieur toont ook het kenmerkende karakter van BMW M. Het met leder beklede M- sportstuur, de M-versnellingspook, de sportstoelen en de specifieke dorpels verwijzen naar het rijplezier dat de bestuurder te wachten staat, net als de typenaam op het TFT- instrumentenpaneel van de BMW X4 M40i. Eind november zullen de prijzen bekend worden gemaakt onder meer op Nieuweautokopen.nl/BMW

Krachtig en zuinig.
De nieuw ontwikkelde M Performance TwinPower Turbo zescilinder-in-lijn benzinemotor maakt zijn werelddebuut in de BMW X4 M40i. Deze drielitermotor levert 265 kW (360 pk) tussen 5.800 en 6.000 toeren per minuut en een maximumkoppel van 465 Nm. Het gecombineerde brandstofverbruik is 8,6 l/100 km, de CO2-uitstoot bedraagt 199 g / km.

Met deze uiterst sportieve motor en de geavanceerde M Performance TwinPower Turbo techniek accelereert de BMW X4 M40i in 4,9 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u. De topsnelheid ligt op 250 km/u (elektronisch begrensd).

Superieure rijdynamiek.
Het speciaal afgestelde sportonderstel van de BMW X4 M40i biedt rijdynamiek op hoog niveau. Het onderstel is voorzien van sterkere veren en stabilisatoren, zodat de carrosserie minder neigt tot overhellen. De voorwielen hebben meer camber (wat wil zeggen dat van voren gezien de bovenzijde van de wielen meer naar binnen staan) zodat onderstuur nog beter wordt onderdrukt. Adaptieve dempers volgens M Performance-specificaties en BMW xDrive-vierwielaandrijving (met de nadruk op de achterwielen) inclusief Performance Control, zorgen voor neutrale, zelfsturende respons. Het onderstel staat daarmee garant voor maximaal rijplezier.

Highlights BMW X4 M40i

  • De nieuwe BMW X4 M40i is de topversie van de succesvolle BMW X4 en is de nieuwe maatstaf in het Sports Activity Coupé-segment (SAC).
  • Wereldpremière van nieuwe zescilinder-in-lijn motor in de BMW X4 M40i. Met geavanceerde M Performance TwinPower Turbo techniek levert de drielitermotor een vermogen van 265 kW (360 pk) en een maximumkoppel van 465 Nm.
  • Gecombineerd brandstofverbruik: 8,6 l/100 km; CO2-uitstoot: 199 g/km.
  • Acceleratie van 0-100 km/u in 4,9 s, topsnelheid 250 km/u (elektronisch begrensd).
  • Sportonderstel volgens M Performance-specificaties en afgesteld voor minimaal onderstuur, 
adaptieve Dynamic Damper Control en verbeterd remsysteem voor uitstekende 
rijeigenschappen.
  • Intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving met nadruk op de achterwielen biedt rijdynamiek 
en superieure prestaties op M-niveau, onder alle omstandigheden.
  • Exclusieve lichtmetalen 20-inch M-wielen met Ultra High Performance-banden (optie), 
sportuitlaatsysteem voorzien van beweegbare vlinderkleppen voor een fraai uitlaatgeluid en 
betere prestaties, eindpijpen aan weerszijden, afgewerkt in Chrome Black.
  • Kleuraccenten en M-stijlelementen in het interieur (met leder bekleed M-stuurwiel, M- 
versnellingspookknop, typenaam op het TFT-instrumentenpaneel) stralen het kenmerkende M-karakter van de BMW X4 M40i uit.

Nieuweautokopen.nl/BMW kan de X4 in M40i-uitrusting leveren, zoals ook de andere modellen als de 1-serie, de 2-serie, de 3-serie en alle andere reeksen van het Beierse merk beschikbaar zijn. Meer weten? Vraag gratis een offerte aan bij Nieuweautokopen.nl/BMW.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s