Lexus CT 200h met 14% bijtelling volop leverbaar

Nieuweautokopen.nl/Lexus heeft goed nieuws voor leaserijders die de komende 5 jaar willen profiteren van de lagere bijtellingscategorie van 14%. Omdat die per 1 januari 2016 definitief verdwijnt, komen extra exemplaren van de Lexus CT 200h naar Nederland om hier aan de groeiende vraag te voldoen.

Nieuwe Lexus CT200 h kopen 2015

De Lexus CT 200h is zoals het merk het zelf zegt, de enige premium benzineauto in zijn klasse die 14% bijtelling heeft. En Nieuweautokopen.nl/Lexus kan ‘m leveren. Snel, nieuw, met garantie en inclusief de bekende en geroemde service van Nieuweautokopen.nl (kijkt u maar op Trustpilot).

Lexus wil met de extra voorraad van de CT 200h bereiken, dat geen enkele leaserijder misgrijpt. Met een nóg aantrekkelijker voordeel qua uitvoering én bijtelling op de CT 200h 25th Edition. De vraag is groot nu het einde van de 14% bijtelling nadert. Wie echter nog dit jaar zijn Lexus CT 200h laat registreren, profiteert nog 5 jaar lang van 14% bijtelling.

Extra nettosalaris
Leaserijders van wie het leasecontract pas volgend jaar afloopt, kunnen in de komende 5 jaar bij Lexus ook profiteren van 14% bijtelling. Lexus heeft hiervoor afspraken gemaakt met veel leasemaatschappijen. Leaserijders verkrijgen hierdoor duizenden euro’s extra nettosalaris voor de komende 5 jaar.

Extra complete uitrusting
De uitrusting van de Lexus CT 200h is extra compleet met standaard een automaat, cruise control, climate control en een haal- en brengservice bij groot onderhoud (Lexus Red Carpet Treatment).

De Lexus CT 200h is leverbaar vanaf 27.990 euro of voor een maandelijkse netto bijtelling vanaf 137 euro per maand (gebaseerd op 42% inkomstenbelasting). Bijtellingspercentages vergelijken kan op Nieuweautokopen.nl, een Lexus samenstellen kan op Nieuweautokopen.nl/Lexus. En dat is geen gek idee, zeker als u geen Lexus-dealer bij u in de buurt heeft. Nieuweautokopen.nl/Lexus werkt overigens nauw samen met de Lexus-dealer en u krijgt uw auto ook via die dealer geleverd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s