Werelddebuut vernieuwde Mitsubishi Space Star 2015

Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi krijgt vooral veel vragen over de Mitsubishi Outlander PHEV, het hybride bijtellingswonder van zakelijk Nederland. We zouden bijna vergeten dat het Japanse merk ook andere modellen heeft. Een ervan is nieuw: de Mitsubishi Space Star. Dit model is een uitgelezen voorbeeld van Mitsubishi’s kernwaarden: aantrekkelijke prijs en ongeëvenaarde kwaliteit. De Space Star is vernieuwd volgens de nieuwe designtaal van Mitsubishi Motors en maakt in het eerste kwartaal van 2016 zijn debuut in Nederland.

2017 Mirage GT
2017 Mirage GT

“Noord-Amerika is een belangrijke markt voor Mitsubishi Motors. Vandaar dat op de Los Angeles Auto Show onder meer de nieuwe Space Star wordt geïntroduceerd samen met de Outlander Sport”, zegt Don Swearingen, executive vice president bij Mitsubishi Motors North America. De Outlander Sport is het equivalent van de Europese ASX en is voorlopig voorbehouden aan Amerika. De SpaceStar dus niet, die komt wel naar ons land en is begin volgend jaar via Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi te bestellen.

Geheel nieuw vormgegeven Space Star
De vernieuwde Mitsubishi Space Star heeft een fris uiterlijk, met een nieuw vormgegeven neus, voor- en achterbumper en achterspoiler. Het model heeft nieuwe koplampen en is leverbaar met led-achterlichten.

In het interieur van de Space Star is niet alleen nieuwe stoelbekleding toegepast, maar ook een nieuw instrumentenpaneel en stuurwiel. Bovendien is de vernieuwde Space Star de eerste Mitsubishi die uitgerust kan worden met Android Auto en Apple CarPlay.

De wegligging en de stabiliteit van de Space Star zijn verbeterd dankzij geoptimaliseerde dempers en een gewijzigde elektronische stuurbekrachtiging. Mitsubishi Motors monteert ook remschijven met een grotere diameter aan de voorzijde en grotere trommelremmen aan de achterzijde. Verder is het model standaard voorzien van Hill Start Assist.

Mitsubishi levert de vernieuwde Space Star met de bekende 1,2-liter driecilinder benzinemotor. De auto is uitgerust met de nieuwste versie van MIVEC, Mitsubishi Motors’ innovatieve elektronische kleptiming, waarmee het brandstofverbruik en de emissies verder beperkt worden. De vernieuwde Mitsubishi Space Star komt in februari 2016 naar Nederland en zal er dan ook met 1,0 liter motor verkrijgbaar zijn, zowel handgeschakeld als met CVT-automaat.

Prijzen zullen kort voor de introductie in het eerste kwartaal van volgend jaar via Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi bekend worden gemaakt. Tegen die tijd kan het nieuwe model ook worden besteld. Nu al een Space Star rijden? Neemt u dan contact op met Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi en kijk wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s