Extra sportieve versie Suzuki Vitara 2015 met turbomotor

Nieuweautokopen.nl/Suzuki merkt wat de statistieken onderbouwen: steeds vaker kiest de Nederlandse automobilist voor een SUV of een milde variant van de terreinauto, de crossover. Praktische bruikbaarheid en de hogere zit en het gevoel van veiligheid zijn belangrijke aankoopargumenten. Suzuki, leverancier van het eerste uur van compacte SUV’s, draagt zijn steentje bij aan de groeiende belangstelling met de introductie van de nieuwe Suzuki Vitara. Eerder dit jaar introduceerde Suzuki de huis-, tuin- en keukenvariant van de Vitara, nu komt er een extra sportieve versie met turbomotor. Hij heet Vitara 1.4 S.

Nieuwe Suzuki Vitara kopen 2015

Suzuki rust de Vitara 1.4 S uit met een zg. BoosterJet, een compleet nieuwe generatie hypermoderne motoren met directe inspuiting en turbo. In ons land is de Vitara het eerste model Suzuki dat hiermee kan worden geleverd. Deze zuinige 1.4 motor produceert 103 kW / 140 pk bij 5.500 tpm en liefst 220 Nm bij 1.500 tpm. Met een normverbruik van 1 op 19,2 en een uitstoot vanaf slechts 121 CO2  gr./km., behoort de Vitara met BoosterJet tot de zuinigste en schoonste auto’s in zijn klasse.

Daarnaast onderscheidt de Vitara 1.4 S zich met een opvallend sportief uiterlijk. Een extra stoere grille, zilverkleurige spiegels, sportieve zwarte velgen en rode accenten in de koplampunits. Ook het interieur heeft sportieve tintjes met o.a. een sportstuur, sportpedalen, zilverkleurige sierlijst in het dashboard en diverse opvallende rode accenten. Voor een volledig overzicht van specificaties en uitvoeringen kunt u terecht op Nieuweautokopen.nl/Suzuki.

Desgewenst is de Vitara 1.4 S leverbaar via Nieuweautokopen.nl/Suzuki in combinatie met Suzuki’s intelligente 4WD systeem AllGrip en/of automaat. Vanzelfsprekend biedt ook deze uitvoering van de stoere AllRoader optimale veiligheid, met de maximale EuroNCAP score. Vanaf januari staat de Vitara 1.4 S bij de Suzuki dealers, waarmee Nieuweautokopen.nl/Suzuki prima samenwerkingsovereenkomsten heeft, en de vanafprijs van deze uitvoering bedraagt € 27.499,=. Er is overigens al een Vitara vanaf € 19.999,=. Meer informatie over de Vitara 1.4 S is te vinden op Nieuweautokopen.nl/Suzuki.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s