Grote beschikbaarheid Toyota Auris Hybride Stationwagon 2015

De zakelijke automobilist zal het ongetwijfeld weten, maar voor de zekerheid melden wij het van Nieuweautokopen.nl/Toyota nog maar even: per januari veranderen de bijtellingsstaffels. Mooi zult u zeggen, nou eigenlijk niet, want de verandering brengt met zich mee dat heel veel auto’s en dus ook hun bestuurders met meer bijtelling te maken krijgen. Toch is er nog goed nieuws, want iedereen die dit jaar nog een nieuwe zakenauto koopt of leaset (beide kan bij Nieuweautokopen.nl/Toyota) kan de komende vijf jaar nog van het huidige en per 1 januari oude bijtellingstarief profiteren.

Nieuwe Toyota Auris 2015 kopen

Toyota speelt daar handig op in door de productie van de Auris Touring Sports Hybrid voor Nederland op te voeren. Dat moet ook wel, want veel automobilisten zullen proberen nog dit jaar zo’n auto met gunstige bijtelling te veroveren. Dat kan dus bij Nieuweautokopen.nl/Toyota, waar de Auris Touring Sports Hybrid ruimschoots voorhanden is. Bestel ‘m nu bij Nieuweautokopen.nl/Toyota en profiteer nog vijf jaar van een gunstiger bijtellingstarief.

Leaserijders van wie het leasecontract begin 2016 afloopt, kunnen bij Toyota toch profiteren van 14% bijtelling. Toyota heeft met veel leasemaatschappijen afspraken gemaakt om hierin te voorzien. Berijders die op tijd hiervoor kiezen kunnen zich belonen tot zelfs 5.460 euro aan extra nettosalaris voor de komende 5 jaar. Kortom, zakelijke rijders die nu nog een andere leaseauto rijden met een contract dat doorloopt tot in 2016, kunnen flink profiteren van een tijdige overstap. En Toyota zou Toyota niet zijn als Nieuweautokopen.nl/Toyota als grootste autowebsite van Nederland niet mee zou profiteren. Doe u zelf een voordeel, bestel die Auris vandaag nog online bij Nieuweautokopen.nl/Toyota.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s