Lexus maakt prijzen RC 300h Coupe 2015 bekend

Heel veel gave en sportieve coupes zijn er niet te koop in Nederland en al helemaal niet met hybridetechniek. Nieuweautokopen.nl/Lexus heeft nu toch zo’n snoepje te pakken: de nieuwe Lexus RC 300h. Een redelijk betaalbaar model bovendien. De prijzen beginnen bij 45.695 euro voor de RC 300h Business Line Pro. Hiermee maakt Lexus het ultrasportieve design van zijn high performance sportcoupé RC F bereikbaar voor een grote doelgroep. Het design van de Lexus RC 300h is namelijk gebaseerd op dat van de RC F en ook die vinden we bij Nieuweautokopen.nl/Lexus uitermate smakelijk.

Nieuwe Lexus RC 300h kopen 2015

Om het verschil tussen de Lexus RC 300h en RC F goed te zien, moet een kijkje worden genomen onder de gespierde motorkap. De Lexus RC 300h is voorzien van Lexus’ innovatieve Full Hybrid technologie, in dit geval de combinatie van een 2,5-liter viercilinder benzinemotor met een krachtige elektromotor. ‘Stekkeren’ is hierbij niet nodig.

Achterwielaandrijving en automaat
De Lexus RC 300h levert een systeemvermogen van 223 pk/164 kW en is uitgerust met achterwielaandrijving. De krachtig gelijnde coupé accelereert in 8,6 seconden naar 100 kilometer per uur. De standaard automaat kan naar wens met de hand worden bediend. Ondanks zijn sportieve prestaties, bedraagt het gemiddelde verbruik slechts 4,7 l/100 km (NEDC). De CO2-uitstoot heeft een waarde vanaf 108 g/km.

Extra compleet
De extra complete basisuitrusting van de Lexus RC 300h bestaat uit onder meer: 17-inch 9-spaaks lichtmetalen velgen, LED koplampen, Tahara synthetisch lederen bekleding, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen en Lexus Media Display met dubbele USB-poort en een parkeerhulpcamera.

Sportieve versie
De Lexus RC 300h F SPORT Line is de sportieve versie, met onder andere 19-inch lichtmetalen velgen, Triple LED koplampen, Newport lederen bekleding, Adaptive Variable Suspension met Sport S+ modus, Variable Gear Ratio Steering (VGRS, variabele stuuruitslag) en een F SPORT exterieur en interieur met sportstoelen. De RC 300h F SPORT Line is verkrijgbaar vanaf 54.795 euro.

Meer luxe
Voor wie juist prijs stelt op meer luxe, is er de Lexus RC 300h Luxury Line. Decoratiepanelen met houtinleg zorgen in het interieur voor een extra luxe uitstraling. Verder is de Luxury Line uitgerust met onder meer 19-inch 2×10-spaaks lichtmetalen velgen, Triple LED koplampen, Newport lederen bekleding en VGRS. De prijzen beginnen bij 53.495 euro.

Lexus Red Carpet Treatment
Naar welke Lexus RC 300h de voorkeur ook uitgaat, elke versie komt standaard met Lexus Red Carpet Treatment, ook als de auto online wordt besteld bij Nieuweautokopen.nl/Lexus. Het hoge serviceniveau is inclusief een haal- en brengservice bij groot onderhoud, vervangend vervoer en een vaste monteur. De genoemde prijzen gelden per 1 januari 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s