Compleet zwart: Porsche Cayman Black Edition 2015

Geen auto die je vaak onderweg zult zien, deze zwarte versie van de Porsche Cayman. Daarom laat Nieuweautokopen.nl/Porsche het bijzondere model hier maar zien. Bent u toch op de hoogte van zijn bestaan. Na de 911 en de Boxster is nu dus ook een exclusieve Black Edition-uitvoering van de Porsche Cayman. Pure sportiviteit gaat ook hier samen met een uitgebreide standaarduitrusting. Nieuweautokopen.nl/Porsche kan ‘m leveren.

Nieuwe Porsche Cayman Black edition 2015 kopen

De Cayman Black Edition doet zijn naam eer aan met zijn zwarte exterieurkleur en het eveneens in zwart uitgevoerde interieur, dat gedeeltelijk met leder is bekleed. De standaard complete Cayman Black Edition is onder meer uitgevoerd met het Porsche Communication Management (PCM) met navigatie, het Sound Package Plus, automatisch dimmende spiegels, een regensensor, cruise control, het SportDesign stuurwiel en de ParkAssistent voor en achter. Optioneel zijn aluminium raamsierlijsten beschikbaar.

Functionele sportiviteit
De Cayman Black Edition heeft een centraal geplaatste 2,7-liter 6-cilinder boxermotor met een vermogen van 202 kW/275 pk en is in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of Porsche Doppelkupplung (PDK) leverbaar. Zijn sportiviteit wordt nog eens onderstreept door de standaard 20 inch Carrera Classic wielen. De Bi-Xenon-koplampen met Porsche Dynamic Light System (PDLS) zorgen onder alle omstandigheden voor de optimale lichtopbrengst en de 2-zone automatische airconditioning maakt individuele instellingen voor bestuurder en passagier mogelijk.

De Porsche Cayman Black Edition is vanaf nu onder meer online verkrijgbaar bij Nieuweautokopen.nl/Porsche. De prijs voor de handgeschakelde versie bedraagt € 81.009 en voor de versie met PDK € 79.000.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s