SAFETYBEST 2015-award voor Opel IntelliLux LED®-matrixverlichting

Bij Nieuweautokopen.nl/Opel hebben we het meestal over nieuwe auto’s. Omdat we die nu eenmaal verkopen. Maar in dit geval maken we een uitzondering en bespreken we nieuwe techniek. Omdat die techniek mooi en veilig is en we er allemaal iets aan kunnen hebben. De nieuwe Opel Astra heeft met zijn trendsettende, adaptieve IntelliLux LED®-matrixverlichting de “SAFETYBEST 2015”-award gewonnen. Een prijs voor zijn bijzondere koplampen dus die niet verblinden en toch veel zicht opleveren. Dat vinden we bij Nieuweautokopen.nl/Opel de moeite van het vermelden waard.

Nieuwe Opel Astra 2015 kopen aanbieding

De AUTOBEST-jury – bestaande uit onafhankelijke, gespecialiseerde journalisten uit 26 Europese landen – zegt in het juryrapport: “De matrix-verlichtingstechnologie is een doorbraak in de autowereld. Veel AUTOBEST-juryleden hebben het verlichtingssysteem van Opel uitgebreid getest en het blijkt zo effectief dat ze de term ‘magisch’ gebruikten.” Kort geleden viel de Corsa ook al in de prijzen. Die ontving eerder dit jaar de titel “AUTOBEST Best Buy Car of Europe for 2015”. Nieuweautokopen.nl/Opel kan de prijswinnende Opels leveren. Altijd nieuw, altijd met garantie en altijd in combinatie met een scherp voorstel dat afkomstig is van de Opel-dealer.

Intelligent en dynamisch
De baanbrekende IntelliLux LED®-matrixverlichting maakt het mogelijk te rijden met grootlicht zonder tegenliggers te verblinden. Het is een hoogst bijzondere technologie in de klasse van de Astra, die bovendien voor een bescheiden bedrag leverbaar is. De meerprijs is vergelijkbaar met die van conventionele adaptieve verlichting.

De IntelliLux LED®-matrixverlichting gaat een flinke stap verder dan het pure LED-grootlicht dat tot nog toe gebruikelijk is in dit segment. Het intelligente, dynamische systeem van Opel past zich automatisch aan de verkeerssituatie aan en biedt altijd de best mogelijke verlichting. Met de introductie van de krachtige LED-matrixverlichting maakt Opel state-of-the-art lichttechniek die voorheen was voorbehouden aan auto’s uit hogere klassen beschikbaar voor een breder publiek.

“We maken technologie voor veel meer klanten bereikbaar door innovaties betaalbaar aan te bieden in populaire auto’s. Onze nieuwe IntelliLux LED®-matrixverlichting is een perfect voorbeeld. De integratie van LED-techniek biedt uitstekend zicht in de duisternis en zorgt voor meer veiligheid voor de bestuurder en andere weggebruikers”, aldus Charlie Klein, Vice President Vehicle Engineering bij Opel. De Opel koplampen zijn te bestellen, inclusief bijbehorende auto, via Nieuweautokopen.nl/Opel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s