Lexus rijders het meest tevreden over hun auto

Lexus is voor het derde jaar op rij door Consumer Reports uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. De Amerikaanse consumentenorganisatie onderzoekt elk jaar de klanttevredenheid van automobilisten, onder wie Lexus rijders. En het is in deze ‘Annual Auto Survey’ dat Lexus bovenaan staat. En zo’n betrouwbaar merk koop je natuurlijk via een betrouwbare autowebsite : Nieuweautokopen.nl/Lexus. Ook daar zijn de reviews lovend, ook daar zijn de klanten dus meer dan tevreden.

Nieuwe Lexus 2015 kopen

Lexus krijgt van Consumer Reports een eervolle vermelding omdat alle zeven modellen die aan het onderzoek meededen op het gebied van betrouwbaarheid een absolute topscore behaalden. Consumer Reports onderzocht dit jaar meer dan 740.000 automodellen, zowel privé- als leaseauto’s. Hoewel het een Amerikaans onderzoek is, krijgen wij bij Nieuweautokopen.nl/Lexus ook louter positieve reacties over het merk terug. Heeft men eenmaal voor het merk gekozen, dan blijft men het vaak ook lang trouw. Ook daar is weer een duidelijke overeenkomst met Nieuweautokopen.nl/Lexus : wie eenmaal voor het gemak, de service en de kwaliteit van de website kiest, komt meestal weer terug. Of adviseert zijn familie, vrienden of buren eens kennis te maken met Nieuweautokopen.nl.

Uitermate betrouwbaar
Consumer Reports bepaalt aan de hand van alle gegevens welke auto’s het betrouwbaarst zijn, nu en in de toekomst. De in Amerika toonaangevende consumentenorganisatie, die al tachtig jaar actief is, noemt Lexus ‘een merk dat steevast bekendstaat om zijn stille, heel fijne en uitermate betrouwbare auto’s’. Daar sluit Nieuweautokopen.nl/Lexus zich bij aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s