Nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé 2015 nu te bestellen

Het vloeiende en sensuele design van de atletische en sportieve nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé is een aanwinst voor het straatbeeld en straalt modern luxury uit. Tegelijkertijd wordt het interieur gekenmerkt door sportief getinte elegantie en stijl. Een dynamisch afgesteld onderstel, indien gewenst met luchtvering, vormt de basis voor een hoog dempingscomfort, minimale rolgeluiden, dynamische rijeigenschappen en rijplezier. Een lichtgewicht constructie, uitstekende aerodynamische waarden en krachtige, zuinige motoren spelen eveneens een belangrijke rol. Nieuwe assistentiesystemen zorgen voor veiligheid van het allerhoogste niveau. De nieuwe C-Klasse Coupé kan nu online worden besteld bij Nieuweautokopen.nl/Mercedes voor prijzen vanaf € 39.942 inclusief BTW en BPM. De eerste modellen worden in december bij de Nederlandse dealers verwacht. Ook als u de nieuwe Coupe bestelt bij Nieuweautokopen.nl/Mercedes. De website laat de levering van elke auto immers gewoon via de merkdealer lopen.  

Mercedez C-Klasse coupe

Als sportiefste telg van de C-Klasse familie laat de Coupé geen misverstand bestaan over zijn op rijplezier ingestelde karakter, dat verenigd wordt met een gedistingeerd, opvallend design. Een sportief front met diamond grille en lange motorkap – de nieuwe Coupé is alleen al tussen het schutbord en de vooras 60 millimeter langer dan zijn voorganger – gaan over in een lage raampartij. Vervolgens vloeit de belijning over in een robuuste en krachtige achterzijde

waarin de bekende Mercedes-Benz Coupé-genen zijn verwerkt. Een hoge taillelijn en frameloze portieren met vrijstaande buitenspiegels onderstrepen het sportieve karakter van de nieuwe Coupé. Dat geldt ook voor het onderstel, dat ten opzichte van de Limousine met 15 millimeter verlaagd is, en de standaard 17 inch velgen.

In het interieur genieten de bestuurder en overige inzittenden van een ambiance op een nieuw, sportiever niveau dan dat van de C-Klasse Limousine. De materiaalkeuze en afwerking zijn een nieuwe interpretatie van modern luxury: sportief zonder concessies te doen aan comfort en luxe.

Onderstel: sportief én comfortabel
Het onderstel biedt een hoog comfortniveau met minimale rolgeluiden en tegelijkertijd dynamische rijeigenschappen – dé basis voor rijplezier. De Coupé wordt standaard geleverd met stalen veren. Twee veersystemen met het selectief dempingssysteem zijn daarbij beschikbaar. De Coupé wordt optioneel geleverd met AIRMATIC-luchtvering op de voor- en achteras. De demping ervan wordt elektronisch aangestuurd en is continu variabel instelbaar, waardoor in elke situatie een voortreffelijk afrolcomfort gegarandeerd wordt en de bestuurder de gelegenheid krijgt zijn gewenste rijstijl te kiezen: sportief, comfortabel of zuinig.

Efficiënte en soepele motoren
Krachtige en zuinige viercilinder benzine- en dieselmotoren met ECO start-stopsysteem zorgen voor sportieve prestaties en rijplezier. Ze voldoen alle aan de Euro 6-emissienorm. Vergeleken met het voorgaande model verbruiken ze tot 20 procent minder brandstof.

Het vermogensspectrum van de benzinemotoren loopt uiteen van de 1,6-liter viercilindermotor in de C 180 met 115 kW (156 pk) tot de 4,0-liter V8 in de Mercedes-AMG C 63 S met een vermogen van 375 kW (510 pk). De twee dieselmodellen zijn uitgerust met een verbeterde viercilindermotor met 125 kW (170 pk) of 150 kW (204 pk). Met een laag gecombineerd brandstofverbruik komt de C 220 d Coupé in 2016 bij zakelijke inzet in aanmerking voor 21% bijtelling. Voor ene volledig overzicht van de modellen en bijbehorende prijzen kunt u terecht op Nieuweautokopen.nl/Mercedes.

Introductieaanbieding: ambitionpakket voor € 995.

Bij de introductie van de nieuwe C-Klasse Coupé is het ambitionpakket, bestaande uit led-Intelligent Light System, actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC, Garmin® MAP PILOT navigatiesysteem met Live Traffic Information en Mercedes connect me, tijdelijk verkrijgbaar voor € 995. Dit aantrekkelijke voordeel geldt natuurlijk ook als de auto online bij Nieuweautokopen.nl/Mercedes wordt besteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s